Voluntad Digital: protegim i millorem la nostra identitat digital

Avui dia la presència a la xarxa s'ha convertit en un aspecte essencial per a la societat actual. A hores d'ara és estrany conèixer algú que no té un compte obert a Facebook, Twitter, LinkedIn,... Però, en fem un bon ús? Com se'n veu afectada la nostra reputació online? Sabem de quina manera es visualitzen les nostres accions a la xarxa? Què poden interpretar de nosaltres?... Voluntad Digital és una empresa que treballa per donar resposta a totes aquestes preguntes. Tal i com se'ns explica, dóna resposta a les necessitats dels usuaris d’internet. Resol els problemes que la navegació ha pogut generar en els internautes (pèrdua de dades, lesions a la reputació) i els ajuda a planificar i controlar la seva vida online.

http://www.voluntaddigital.com/ca
Tu decideixes quina és la teva identitat online

Voluntad Digital ens ofereix la possibilitat de fer un Informe de Presència Online (IPO), un document on se'ns engloba tota la informació que hi ha publicada a Internet sobre nosaltres (dades personals, cites, fotos, vídeos, comentaris, documents). Sense cap mena de dubte, una iniciativa fantàstica per millorar la nostra reputació personal i professional o, en altres paraules, la empremta de la nostra imatge digital: allò que es diu de nosaltres, la nostra imatge i privacitat i/o tot allò que els altres veuen i interpreten de les nostres accions registrades i generades a la xarxa. 

Coneix què es diu de tu

Entre d'altres propostes, Voluntad Digital té una secció dedicada a la formació, a fi de millorar el desconeixement del funcionament de les xarxes socials i informar sobre els drets que tenen o deixen de tenir els internautes a l'hora d'interactuar amb la xarxa. Forma't, ofereix formacions a mida a professionals, associacions i/o col·lectius interessats en conèixer els drets i les obligacions a la xarxa. A més d'això, no us podeu perdre el recull de recursos que se'ns presenten, material útil per solventar dubtes i/o inconvenients generats del desconeixement i/o incomprensió d'aquests termes. La meitat dels pares té por de que els seus fills tractin amb desconeguts a les xarxes socials.

http://www.voluntaddigital.com/ca/formate/#.Uq2hr43_-5E
Forma't, millorem l'ús de les NTIC

Perquè us en feu una idea, us exposo un petit resum dels cursos que ens ofereix la secció Forma't. Educació i les TIC creu que el professorat, pares i famílies hauria de millorar el coneixement sobre l'ús que en fem de les NTIC, un clar exemple per a l'educació dels nostres nens i nenes.
  • Curs per pares i mares de joves internautes.
  • Curs bàsic de LOPD i LSSCIE per a usuaris intensiu d'internet.
  • Curs bàsic de comerç electrònic per emprenedors.
  • Curs bàsic de propietat intel·lectual i industrial per internautes.
Millorar l'educació depèn de nosaltres i Voluntad Digital ens exposa idees i recursos fantàstics per a poder-ho fer. Què us sembla?

http://www.voluntaddigital.com
Voluntad Digital, tot sobre la teva identitat online

Comentaris

toto365pro ha dit…
바카라사이트
바카라게임사이트
바카라



Ahaa, its good discussion about this post here at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting
here.

toto365pro ha dit…

스포츠토토
프로토
먹튀검증


Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project
in a community in the same niche. Your blog provided us useful
information to work on. You have done a outstanding job!
toto365pro ha dit…
스포츠중계
토토사이트
토토


Everyone loves it when people come together
and share opinions. Great site, continue the good work!

toto365pro ha dit…
토토사이트
배트맨토토

There is definately a great deal to learn about this issue.
I love all of the points you made.