Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?

Com bé recordareu fa ben pocs dies us vaig presentar el post 7 contes per regalar aquest Nadal, una iniciativa que tenia l'objectiu d'apropar i presentar projectes literaris significatius i de valor per introduir la lectura als més petits. Avui, us presento de ben a prop Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?, un conte escrit per Montse Junyent i il·lustrat per Pep Boatella


Tal i com ens explica la seva autora, El llibre es centra en les conseqüències dels excessos i en la necessitat de recuperar valors com l'amistat, la solidaritat i el respecte pels recursos naturals. Al final, com a eina per a facilitar el diàleg sobre aquest tema entre els infants i pares o mestres, hi ha una breu explicació que relaciona termes i conceptes reals (com per exemple l'especulació) amb les imatges i metàfores del conte. Sense cap mena de dubte, el conte pot ser una eina imprescindible per aprendre valors i per entendre des d'una altra perspectiva la realitat d'avui. Si n'esteu interessats, no us perdeu el vídeo de presentació.


De la mà de Montse Junyent també cal donar a conèixer Educar x transformar, un espai web que té la finalitat d'apropar els seus projectes personals, iniciatives que complementen la seva trajectòria professional per tal d'aportar alguna cosa de nou a la societat, quelcom capaç de transformar la realitat d'avui en un món més just i equilibrat.

 http://www.educarxtransformar.com

Per a l'autora, l'educació en valors és un aspecte primordial per a l'aprenentatge dels més petits, així doncs el lloc web ens proposa un recorregut didàctic per a les escoles Les escoles són l'àmbit on els temes tractats en els nostres llibres més es presten a ser treballats i aprofundits d'una forma agradable i profitosa, per part d'infants i adults. Educar x transformar una idea de tots i per a tots, t'ho perdràs?

Comentaris