La Revista Edukabox Digital: un bon regal per aprendre a treballar les emocions

Com bé sabreu, ahir va aparèixer un nou element virtual al blog, La Revista Edukabox Digital. Aquesta conté informació i materials per a tot tipus de professionals que es dediquen a l'educació, eines útils per solucionar les necessitats de la infància i recursos de qualitat, a fi d'ampliar i actualitzar els coneixements sobre l'educació emocional i millorar la confiança dels pares establint un bon guiatge i recolzament professional.  

Clica damunt la imatge per provar la revista

Però, què aconseguim amb la revista? Poder connectar amb l'alumnat tenint en compte les seves emocions i donar eines per poder valer-se i desenvolupar-se al present i al futur. Les activitats i jocs que se'ns proposen són molt divertits, oferint, d'aquesta manera, un aprenentatge significatiu i de valor per als infants que, poc a poc, aprendran a canalitzar la seva autoestima i les seves emocions. 


La Revista Edukabox Digital funciona per sistema de subscripció, així doncs i per només 3€ al mes obtindràs: la Guia mensual per a pares i mares sobre un tema en concret; Activitats i jocs educatius per als infants; i accés a tot tipus de materials i recursos, així com vídeos, articles, descàrregues, aplicacions, entre molts altres. La Revista EdukaBox Digital desenvoluparà tot tipus de continguts entre les edats de 0 a 6 anys (etapa infantil). 


Sense cap mena de dubte, un bon regal per fer aquest Nadal. Què us sembla? No hi ha res millor que regalar educació, una bona idea per aprendre i renovar els nostres coneixements. Jo no m'ho perdria...! 

Comentaris

Norma2 ha dit…
Yoel aprovecho para felicitarte por todo lo que haces en beneficio de la educación. Si bien ya estoy jubilada me interesa estar al tanto de lo que pasa en otras regiones
Saludos desde Argentina
Sònia ha dit…
Bones festes!!
Espero que aquest 2014 et porti bons moments i que segueixis compartint recursos amb nosaltres!

Petons
Sònia
Com sempre una entrada molt interessant!!
Malgrat no et deixi comentaris, segueixo totes les teves publicacions que ens ajuden a totes i tots.
Aprofito per desitjar-te un molt bon i feliç 2014!!
Petonets nadalencs i una forta abraçada.
MªÀngels
Joel Artigas ha dit…
@Norma2 Me alegro que así sea. Se hace lo que se puede... De aquí muy poco, Educació i les TIC presentará novedades, estoy seguro que te gustarán. Un abrazo desde Barcelona.
Joel Artigas ha dit…
@Sònia Moltes gràcies. Espero que no deixem d'aprendre mai...! Un desig de tots i per a tots. Un petonet.
Joel Artigas ha dit…
@M.Àngels Moltes gràcies! De tornada. Que tinguis un bon any 2014 i un final de festes magnífic. Seguim aprenent i compartint! ;)
Phuloo ha dit…
An excellent information provided thanks for all the information i must say great efforts made by you. thanks a lot for all the information you provided.
run3.me
Basketballlegendsgame.com