Educació i les TIC us desitja un Bon Nadal!

Ja comença el compte enrere! D'aquí a ben pocs dies ja tenim una de les tradicions més celebrades i esperades per als més petits de la casa. Educació i les TIC us desitja un Bon Nadal! Que tingueu unes bones festes, que mengeu molts torrons, que obriu molts regals, que gaudiu del retrobament amb els vostres familiars i que, sobretot, no deixeu d'aprendre...! 


¡Ya empieza la cuenta atrás! De aquí a pocos días ya tenemos una de las tradiciones más celebradas y esperadas para los más pequeños de la casa. ¡Educació i les TIC os desea una Feliz Navidad! Que tengáis unas felices fiestas, que comáis muchos turrones, que abráis muchos regalos, que disfrutéis del reencuentro con vuestros familiares y que, sobre todo, no dejéis de aprender...

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Bon Nadal, Joel! Que passis uns dies molt feliços! petons
Magda ha dit…
Bon Nadal trempat!!!! Que passis unes bones festes envoltat de familiars i amucs. Ahhhhhh i pica ben fort el tio perque et cagui un pilo de regals que una tradicio tant nostra i tant bonica cal que seguixi ben viva.
Petonets nadalencs
Joel Artigas ha dit…
@Marina Igualment. Que tinguis unes festes magnífiques. Un petó ben gran. :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ara ja, esperant l'arribada dels Reis. Quines ganes, oi? Que tinguis un bon acabament de les festes. Petonets.
TOTOSITEWEB33 ha dit…
I was just looking for this information for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Generally the top sites are full of garbage.
스포츠토토