7 contes per regalar aquest Nadal

S'acosta el Nadal i ja comencem a pensar en els regals, però com cada any ens fem les mateixes preguntes: què puc regalar? On puc trobar el regal adequat per la persona indicada? Què li faria il·lusió?... Bé, ja sabeu que d'opcions n'hi ha un bon munt, tanmateix avui us proposo 7 contes per regalar aquest Nadal, un present que serà recordat, llegit i valorat al llarg dels anys. Llegir és aprendre! 

http://www.educacioilestic.cat/2013/12/7-contes-per-regalar-aquest-nadal.html

LA IAIA - MARIA TARRAGÓ 

Sinopsis: M’agradava anar al riu amb la iaia i trobar-me cada matí amb els meus amics: els sabaters, les granotes, els espiadimonis, les papallones, els esquirols i els ratolinets de bosc.


http://mariatarrago.blogspot.com.es

LOS AMANTES MARIPOSA - BENJAMIN LACOMBE

Sinopsis: Una leyenda oriental sobre la lucha contra el destino de unos jóvenes enamorados.


http://www.benjaminlacombe.com/

MI PRIMER LIBRO DE LAS FORMAS - ERIC CARLE

Sinopsis: Elige una forma en la parte de arriba. Búscala en alguna imagen de abajo. ¡Ánimo!


http://editorialkokinos.com/mi-primer-libro-de-las-formas/

KOMAL Y LA COMETA DE COLORES - ASHA MIRÓ

Sinopsis: Komal y la cometa de colores es un cuento sobre la amistad, la solidaridad y la importancia de la colaboración entre las personas salpicada con dosis de magia al más puro estilo hindú.


http://www.editorialjuventud.es/3447-9.html
Autoria: no disponible

POR CUATRO ESQUINITAS DE NADA - JÉRÔME RUILLIER

Sinopsis: Cuadradito quiere jugar en casa de sus amigos Redonditos, pero no pasa por la puerta porque… ¡La puerta es redonda como sus amigos! «¡Tendremos que recortarte las esquinas!», le dicen los redonditos. «¡Oh, no! –dice Cuadradito– ¡Me dolería mucho!» ¿Qué podemos hacer? Cuadradito es diferente. Nunca será redondo.


http://www.editorialjuventud.es/3447-9.html
Autoria: no disponible

EL CEREZO - ALBA GARCÍA PUIG

Sinopsis: A la pequeña Marina su abuelo le ha regalado un pequeño cerezo, pero nadie le explica cómo debe cuidarlo. Impaciente porque el árbol no crece, decide tratarlo de una manera muy especial... 



QUANTES ARRELS DE GERD NECESSITES PER SER FELIÇ? - MONTSE JUNYENT

Sinopsis: Una família de castors comença una cursa desbocada per construir llorigueres i acumular allò que els agrada més: arrels de gerd. Però tants excessos tindran conseqüències; les arrels s’acabaran i el cabal del riu s’emportarà les llorigueres. Quins canvis hauran de fer per sortir de l’atzucac? El conte que teniu a les mans us ajudará a explicar als vostres infants com s'originen les crisis econòmiques i quins valors cal recuperar per sortir-ne. 


http://www.udllibros.com/libro-quantes_arrels_de_gerd_necessites_per_ser_feli%C3%87___cat-U410110025
Autoria: no disponible

Comentaris

glòria falcón ha dit…
Carai! quina tria! m'ha fet molta il.lusió. Molt agraïda per la part que em toca i contenta per la sel.lecció que heu fet. Dir-vos que "Komal i l'estel de colors" també el teniu disponible en català!!! Gràcies educació i les TIC!!!
Magda ha dit…
Una bona tria Joel i uns llibres encantadors !!!!!
Sense cap mena de dubte un boníssim regal per aquestes festes !!!!!
Un petonàs !!!!!!
Anònim ha dit…
Moltissimes Gràcies. Jo els prefereixo en català
Carme ha dit…
Un magnífic recull! Regalar llibres es meravellós!
Joel Artigas ha dit…
@Glòria Genial! Me n'alegro que així sigui, per a mi tot un honor donar a conèixer la teva feina, ja saps que s'ho val, i molt! Gràcies per fer-ne difusió i deixar el teu comentari.

Ens seguim llegint! Una abraçada telemàtica. :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, tens tota la raó. Penso que regalar un llibre és un bon regal, és un detall que de ben segur no oblidaran mai i a més sempre el podran consultar. Hi ha res millor? :) Petonets de dijous.
Joel Artigas ha dit…
@Anònim Som-hi, doncs a comprar-los en català! De res. Gràcies per deixar la teva opinió. De tot n'aprenem! :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies. Per a mi és un regal llegir-vos, sou el meu llibre preferit. A més, cada dia n'aprenc més de vosaltres. No ho deixeu de fer! Bon Nadal i molta literatura. :)
Rất cám ơn bạn đã sharing, mời coi VIETNAM HOT VIP VIGLACERA GIÁ RẺ:
HOT COMBO VIGLACERA
Blogger ha dit…
1- Check latest hot and viral update on Health Orchid blog
2- Are you a skilled candidate and looking for a Sarkari Naukri in the government sector then visit Zid News Blog
office.com/setup ha dit…
I read the 7 stories to give away this Christmas. it is an interesting blog to read. thanks for sharing the article with us.
office.com/setup ha dit…
This is good news for us that you propose 7 stories to give away this Christmas. i really like the blog. All the seven are awesome.
office.com/setup ha dit…
he first version of Microsoft Office (Office 1.0) was officially launched this year. For the past 30 years, it is uniquely shaping the world. When the first version was launched, it empowered workers of each department of every industry in an unprecedented way. Since then, we have seen many versions of Microsoft Office.