Les 10 millors apps per celebrar el Nadal

En aquestes dates ja són moltes les persones que comencen a pensar i a planificar les Festes de Nadal. Tots sabem que les vacances ens serveixen per descansar, retrobar-nos amb la família, jugar, ..., però, també per aprendre de manera divertida i entretinguda. Per aquest motiu, avui us presento Les 10 millors apps per celebrar el Nadal, una selecció de les millors aplicacions per a tablets i smartphones amb les que de ben segur us ho passareu genial! 

http://www.educacioilestic.cat/2013/11/les-10-millors-apps-per-celebrar-el.html

1. Amigo Invisible App: Aquesta aplicació ens permetrà organitzar els regals per al dia de l'amic invisible. Només ens caldrà introduir els amics que hi participaran i automàticament ens crearà les parelles de forma aleatòria. Descarrega l'aplicació.

2. iVillancicos: Si ets un fanàtic de les cançons nadalenques tradicionals no et pots pas perdre aquesta aplicació. iVillancicos ens permetrà reproduir vídeos i cançons de tot tipus, una eina genial per felicitar el Nadal de forma electrònica i original. Descarrega l'aplicació.

3. Canal Cocina: Una bona manera de celebrar el Nadal és preparant un bon àpat. Tots sabem que per preparar un bon àpat és necessari tenir una bona recepta. Deixa bocabadats als teus convidats amb l'aplicació Canal Cocina, tota una experiència! Descarrega l'aplicació.

4. Foldify: Si ets d'aquells que els agrada la creativitat i la originalitat no et pots pas perdre aquesta aplicació. L'aplicació Foldify ens permetrà dissenyar retallables i imprimir-los directament des del nostre iPad. Aquest Nadal crea les teves pròpies manualitats, una manera original d'aprendre. Descarrega l'aplicació.

5. Where is my holiday: Una aplicació per als més petits de la casa. Aquest joc ens permetrà descobrir les aventures d'un cocodril molt simpàtic que necessita la teva ajuda per passar un bon Nadal. Descarrega l'aplicació.

6. Christmas Photo Free: Senzilla i divertida aplicació que ens permetrà decorar les nostres imatges amb tot tipus d'elements nadalencs: barba del pare noël, campanes, gorra nadalenca,... Quan hàgim acabat la nostra obra d'art la podrem enviar als nostres amics i/o familiars. Descarrega l'aplicació.

7. Toca Hair Salon: Toca Boca ens ofereix aquesta divertida aplicació protagonitzada pel Pare Noël . Aquesta ens permetrà fer uns talls de cabell i de barba ben originals. Ser perruquer és la teva vocació? No t'ho perdis! Descarrega l'aplicació.

8. Santa's coming: Una aplicació nadalenca per passar una bona estona. En aquest joc haurem d'ajudar al Pare Noël a repartir les joguines a tots els nens i nenes del món. L'ajudem? Descarrega l'aplicació.

9. Navidad: las 25 mejores apps gratis: Magic Solver ens ofereix una selecció de les 25 millors apps per aquest Nadal gratuïtes i en forma de calendari d'advent. Descobreix un regal diferent per a cada dia. Sense dubte, una iniciativa fantàstica! Descarrega l'aplicació.

10. Árbol de Navidad: Una aplicació gratuïta que ens permetrà decorar un dels quatre arbres de Nadal disponibles i escollir els millors elements decoratius i musicals que se'ns ofereixen. Jo de tu no me la perdria. Descarrega l'aplicació.

Comentaris

Bertha ha dit…
Cada vez se adelantan un poquito más las fiestas de Navidad estupendas estaS ideas para ir creando ilusiones!



Un abrazo Joel!
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Me encanta verte por aquí. Gracias por el comentario. Celebro que te haya gustado. ¡Un abrazo!
alicetaylor ha dit…
Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing.


potaup