APpen de Giochi Preziosi: una nova manera d'aprendre jugant

Avui us presento APpen de Giochi Preziosi, una aplicació i un bolígraf per a "tablets". La doctora Rosanna Candon, assenyala que una aplicació ben dissenyada és més atractiva per als nens que la televisió. "Per què no aprofitar aquest interès per proposar activitats que, a més de divertides i entretingudes, siguin lúdiques?". Seguint les reflexions de Candon, APpen presenta activitats que permeten un bon desenvolupament de l'àrea cognitiva-verbal dels nens, estimulant la seva imaginació, l'agilitat mental i la memòria. 


Més enllà de les característiques citades anteriorment, APpen de Giochi Preziosi va més enllà de ser una aplicació lúdica dirigida als nens, ja que es complementa d'un bolígraf creatiu pensat per desenvolupar la motricitat fina, una iniciativa fantàstica per planificar i coordinar els nostres moviments, aprendre a subjectar objectes, millorar la nostra capacitat d'atenció, entre d'altres. 


A les activitats que es plantegen, l'infant passa de ser un simple observador i oient a ser el protagonista de l'acció. Així doncs, es creen situacions d'interacció i de creació, aspectes essencials que permetrà als infants desenvolupar la llibertat de creació i d'experimentació. Tal i com ens descriu Rossana Cadon, Con APpen no solo conseguimos que los niños adquieran o refuercen conocimientos, también ayudamos a su coordinación ojo-mano, motor-cognitivo… Y todo eso, mientras se divierten


Sense cap mena dubte, APpen és una aplicació interessant de descobrir i de practicar amb els nostres infants. A vegades oblidem que del joc és una eina d'aprenentatge genial i, si a més d'això, li afegim l'ús i aprenentatge de les NTIC, tenim un tàndem magnífic! ¿Quién dice que juego y aprendizaje, o tecnología y educación, están reñidos? Per acabar, no us perdeu el vídeo d'APpen de Giochi Preziosi, us ho perdreu?


DESCARREGA'T APpen de Giochi Preziosi a:

Comentaris

Anònim ha dit…
I do not know whether it's just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your
blog. It appears like some of the text within your content are running off
the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening
to them too? This might be a issue with my internet browser because I've
had this happen before. Many thanks

Have a look at my web blog; world at arms electricity