50 Blogs Educatius que hauries de conèixer III

Comencem el mes de novembre amb una publicació que com bé recordareu ja és la tercera vegada que renova els seus continguts. Es tracta de 50 Blogs Educatius que hauries de conèixer III, una iniciativa que té l'objectiu de difondre i donar a conèixer blogs que treballen dia a dia per millorar l'educació proporcionant-nos: eines, materials, recursos, experiències educatives, opinions, entre moltes altres. Els que no n'esteu al corrent, us recordo que podeu vistar els següents posts: 50 Blogs Educatius que hauries de conèixer i 50 Blogs Educatius que hauries de conèixer II. Espero que aquesta entrada també sigui una font de motivació i inspiració per a tots aquells que encara no heu començat l'aventura de ser un blogger, una experiència que de ben segur no oblidareu! 

http://www.educacioilestic.cat/2013/11/50-blogs-educatius-que-hauries-de.html

BLOGS D'EDUCACIÓ INFANTIL


BLOGS DE MANUALITATS

13. Drapets

BLOGS DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL


BLOGS D'EDUCACIÓ ESPECIAL


BLOGS DE RECURSOS EDUCATIUS

Comentaris

Magda ha dit…
Novament un gran recull de blocs. M'apunto els que no conec per fer-hi una ullada que de ben segur són uns blogs "estupendus".
Com sempre molt bona feina trempat !!!!!
Petonets !!!!!
Ganxetades ha dit…
Moltíssimes gràcies Joel!! Sóc molt fan dels teus recopilatoris, fas una feina genial i em fa especial il·lu que incloguis el meu blog (ja que encara que al blog no es noti gaire, jo també sóc mestra, jijiji).
Felicitats i gràcies per compartir les teves recerques!!
Sonia ha dit…
Uuuuau Joel! Gràcies per incloure el meu blog a aquesta llista! Quin honor més gran! Ja saps que tens una fidel seguidora a Menorca! ;) Salutacions!
Carmen ha dit…
Muchas Gracias. Una recopilacion may buena ;-)
Fini ha dit…
Gracias por incluir a Mi Grimorio Escolar en esta lista.Saludos!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Genial! Apunta, apunta,..., que de tot n'aprenem. Com sempre gràcies a tu per deixar les teves opinions. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Ganxetades Què bé! Me n'alegro que t'agradin els continguts que publico i que t'hagi fet tanta il·lusió, la veritat és que tens un blog que calia donar a conèixer! :) Gràcies a tu per deixar les teves aportacions.
Joel Artigas ha dit…
@Sonia De res. Per a mi un honor que hi formeu part. Tens un blog genial! Segueix treballant. :) Salut.
Joel Artigas ha dit…
@Carmen Gracias. Me alegro que así sea. Ahora toca descubrir poco a poco los bloggers. ¡Todos son estupendos! ;) Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
@Fini De nada. El blog se lo merece. ¡Un sitio fantástico! Enhorabuena por el trabajo. Seguimos aprendiendo. :)
La pizarra de clase ha dit…
Gracias por incluir a "La pizarra de clase" entre vuestra selección de blogs educativos. Vuestro trabajo es fantástico también y muy útil. Gracias.
Joel Artigas ha dit…
@lapizarradeclase De nada. Os lo merecéis. Tenéis un blog magnífico que sin duda alguna no podía faltar en este recopilatorio. ¡Saludos!
Srta Pomelo ha dit…
Gracias por incluirme, es un honor y un placer formar parte de una red de blogs educativos :)
Joel Artigas ha dit…
@Elisa Gracias a ti por compartir tu trabajo con nosotros. Un abrazo.