Reflexions de nens per a educadors

Després d'un dia de reivindicacions tornem a la feina. Avui, i aprofitant que és divendres i ja comença el cap de setmana, us presento Reflexions de nens per a educadors, una publicació que de ben segur us ajudarà a carregar els vostres ànims i les ganes de seguir treballant i aportant noves coses a l'educació. Què faríem sense els nens? Ells ens ho expliquen i ens ho interpreten de la següent manera: 


IVAN LANDROVE 

Sí, me gusta mucho ir a la escuela porque la profesora es muy "bien educada", aprendo a hacer sumas y restas y muchas más cosas... y también porque puedo ver a mis amigos. Si la profesora no fuera tan "bien educada", pues nos hablaría mal y no nos trataría bien, y entonces no me gustaría ir.

FERRAN LLOPART

Me gusta la escuela porque es muy grande y hacemos muchas actividades. Hago amigos y hay muchos compañeros. En la escuela trabajo: matemáticas, catalán, medio, castellano, alternativa a la religión, música. Me gustan mucho las matemáticas porque me gusta sumar, restar y multiplicar.

PAU BARBA

Si els professors es limitessin únicament a seguir el llibre, no sé perquè hauríem de tenir professors. Seguir el llibre ja ho poden fer els alumnes. 

SOFIA LLAGOSTERA

A vegades hi ha professors que ens expliquen les coses com si fossin aventures o històries i això ens agrada bastant!

IGNASI SANS

A mi m'agraden els professors que surten del temari que a vegades fan classes que potser no van amb la pauta que s'hauria de seguir. Per als alumnes són més divertides i entretingudes.

LAIA BORRÀS

No podem ser íntim amics, però hem de tenir confiança per poder-nos explicar les coses i poder ser amic seu.

MARÇAL BRAVO

Un bon professor no ha der ser gaire tancat, perquè sinó no hi haurà confiança. Ha de ser carinyós.

RAQUEL PLAZAS

Si hi ha bon ambient, explica bé les coses i ens respecta,... Un bon professor et marca.

LAURA PEDRET

El professor que li agrada la seva feina té una actitud molt diferent que el que arriba a les classes i només explica la lliçó.

ENRIC LLORACH 

L'alumne nota quan al professor li agrada ensenyar. En el moment que tu notes això, tu ja li agafes estima al professor, perquè saps que el que està fent li agrada i és un servei per a tu. 

El mestre ha de sentir passió pel seu ofici. 

NIL TORRAS

Per ser professor t'ha d'agradar ensenyar. 

GENÍS GISBERT

El professor ha de donar vida al llibre.

ARNAU PLANS

El més complicat és establir un vincle amb els professors. T'ha d'ensenyar moltes coses, ha de ser molt important per a tu.

ORIOL GALCERAN

Hi ha professors que són molt estrictes i que fan que tu tinguis por de portar-te malament. N'hi ha d'altres que són molt bons i que no tens ganes ni de portar-te malament.

Comentaris