40 espais amb fitxes per dibuixar i pintar

Comencem la setmana? Per a molts avui, dilluns, és un dels dies més feixucs de la setmana. D'altra banda, també és un dia alegre, ja que els nens i nenes ens poden explicar que han fet al cap de setmana, per tal de conèixer-los millor i/o plantejar unes activitats o unes altres. Bé, no entrarem en detalls, ja que cada grup-classe és totalment diferent i per tant una mica complicat d'analitzar i extreure'n conclusions. Dit això, avui us presento 40 espais amb fitxes per dibuixar i pintar, un recopil·latori d'espais web que ens ofereixen recursos i/o material per treballar el dibuix. 


Actualment, són molts els professors/educadors que utilitzen aquest tipus de material al acabar les seves unitats de programació, però no com un exercici de la pròpia activitat, sinó com un afegit per aquells que acaben abans la feina... Dibuixar i pintar no hauria de ser una activitat complementària, sinó tot el contrari, una manera de desenvolupar el nostre art interior, per això hi ha moltes escoles que ho treballen des de l'àrea de plàstica. A més d'això, el dibuix i la pintura ens poden ajudar a entendre i comprendre millor els infants: interpretant els seus dibuixos, analitzant els colors que es fan servir i el tipus de persones que hi surten, fent-los relfexionar sobre les seves obres d'art, etc. Què en penseu? 

17. Dibujalia 

Comentaris

Mireia Carreño ha dit…
Quin gran recull!!! És impressionant!

Gràcies!
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Què bé! Me n'alegro que t'hagi agradat. Segur que ens serà ben útil. :) Una abraçada.
Ana Martínez ha dit…
Alguno usaremos sin duda, Joel. Graciaaaaaas!
Magda ha dit…
Uauuuuuuuuu noiet quins grans recopilatoris que estàs fent, genials !!!!!
Ets una gran font de recursos.
Gràcies per donar a conèixer tants espais !!!!!
Un petonet trempat!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana ¡Genial! Seguro que te encantarán. Besitos varios.
Joel Artigas ha dit…
@Magda De res home. Ja saps que a mi aquesta feina m'apassiona. Espero que aquesta hiperactivitat no se m'apagui mai. Petonets!