20 espais web per treballar els contes amb els infants

Tal i com ens explica a la Viquipèdia, Un conte és una narració escrita en prosa, generalment breu. Els contes poden ser tan de caràcter fictici com real. El conte en tant que gènere (o subgènere) literari té les seves pròpies característiques; és una forma destacada dins de la narrativa breu i a diferència de la novel·la presenta una màxima concentració narrativa i una major intensitat. Compta amb una il·lustre tradició escrita de segles a la qual caldria afegir una important tradició oral. Tot i així no ens explica que és una de les lectures preferides dels nostres infants i que, tot i que no ho sembli, darrera les històries que se'ns expliquen hi ha uns valors i uns continguts pedagògics extraordinàris. No hi ha cap mena de dubte que als mestres ens cal utilitzar aquest recurs per estimular i construir hàbits en la lectura, aprendre a fer hipòtesis, entendre i comprendre el món fantàstic, etc. Avui, doncs, us presento un recull de 20 espais webs per treballar els contes amb els infants. Comencem?


UNA MÀ DE CONTES


UN MAR DE CONTES


CONTES.CAT


20 CONTES COMPTATS


LA VACA CONNIE


CONTES BOJOS


LA LAURA I EN JOAN


ELS CONTES DEL TOM I LA LAIA


VET AQUÍ ELS NOSTRES DRETS


CUENTOS PARA DORMIR


MILCUENTOS


NO CUENTOS


CUENTOS INFANTILES


SOÑANDO CUENTOS


CUENTOS REDONDOS


EDUCAPEQUES


CUENTO A LA VISTA


VA DE CONTES


CUENTOS PARA NIÑOS

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Hay algunos que no conocía. Graciaaaaas Joel.
Magda ha dit…
Uauuuuuuuuuuuuuuuu Joel quin gran recull, fantàstic !!!!!
M'apunto els espais que no conec.
Gràcies trempat !!!!
Petonets
C de cuentos ha dit…
Hola Joel. Me gusta mucho todo el material que recopilas.He pasado a la etapa de Primaria y al blog cdecuentos.blogspot.com. Pásate por alli donde serás bienvenido. Un beso, Carmen.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada. ¡Qué bien! Me alegro que así sea. Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies Magda. Me n'alegro que t'hagi agradat. Gràcies per deixar un comentari, m'ha encantat tornar-te a llegir. Petonets!
Joel Artigas ha dit…
@Carmen Gracias por dejar tu comentario. Así que tenga un momento me pasaré por tu magnífico blog. ¡Gracias! Muchos saludos y abrazos.
barbaradillon ha dit…
To download the DJLiker pearltrees.com application first, we need to Click Here click the provided web link Download DJ Liker on PC, APK Android Installation listed below. We have to DJ Liker mount the APK on your DJ Liker App mobile phone.
TriciaGonzalez ha dit…
Other serious injuries could result wallinside.com/ from having their fingers, toes or limbs pinched Click Through to This Article or crushed by moving parts or voids, or The Best High Chairs 2016-2017 choking on quickly detachable small parts.