20 espais amb materials i idees Montessori

Com bé explico sovint, i sempre sota el meu punt de vista, l'art d'ensenyar no només es basa en l'únic i exclusiu aprenentatge d'una metodologia. Entent els infants com persones amb diferents ritmes d'aprenentatge i estats maduratius, cal adaptar la nostra forma d'educar des de totes les vessants possibles, a fi d'enriquir i consolidar positivament i significativament el seu aprenentatge. D'altra banda, això no vol dir que no ens hàgim d'informar i "actualitzar". El professorat hauria d'estar en una contínua formació, de fet, si el nostre objectiu és educar per a la societat, cal doncs que abans ens eduquem a nosaltres mateixos, oi? Avui, i molt relacionat amb aquest petit text introductòri us presento un recull de 20 espais amb materials i idees Montessori. Sense cap mena de dubte, abans de fer servir les metodologies d'aprenentatge cal haver-les experimentat, saber i comprendre els seus objectius pedagògics per tal de treballar-les significativament amb els nostres infants. 


MONTESSORI VIVO


MONTESSORI HOY


MONTESSORI PARA TODOS


FUNDACIÓN ARGENTINA MARÍA MONTESSORI


MONTESSORI HELPER


APRENDIENDO MATEMÁTICAS


EDUCATUBE
MONTESSORI MATERIAL


MONTESSORI PRINT SHOP


UN PARAISO MONTESSORI


MONTESSORI MATERIALS


MONTESSORI FOR LEARNING


MONTESSORI EN EL HOGAR


MONTESSORI TEACHER TRAINING


FREE MONTESSORI


HOW WE MONTESSORI


BAMBINI MONTESSORI MATERIALS


ETC MONTESSORI


CABDEV MONTESSORI


MONTESSORI ON A BUDGET


MONTESSORI CANDY

Comentaris

Caminem plegats ha dit…
uau, moltes gràcies !!!
Una web increïble , que afegeixo i recomano a les teves 20, és "Living Montessori Now" . una mama - profesional montessori- que es dedica a fer diferentes propostes, recollir-ne d'altres webs i famílies, organitzar-les totes -també té Pinterest . A banda que és una persona maquíssima. Quantes joies podem trobar on-line!!
Una abraçada
Ana Martínez ha dit…
Estupendas páginas. Gracias por dárnoslas a conocer. Un saludo.
Mireia Carreño ha dit…
Genial!

M'aniran super bé per un futur projecte que tinc en ment.

slautacions
Fer de Mestres ha dit…
Han passat els anys i la seva herència pedagògica segueix vigent.
Gràcies pel recull, els seus materials a mi m'encanten!
Bona setmana
Carme
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats Gràcies a tu per deixar aquests comentaris, m'ajuden molt a seguir treballant. Em guardo la teva recomanació. Quan tingui un moment l'afegiré a la llista. Una abraçada ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada. Gracias a ti. Me encanta Montessori. ¿Se nota? Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Què bé! Me n'alegro que puguis aprofitar els continguts que us publico cada dia. Genial. Ja ens explicaràs com has desenvolupat aquest projecte.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Totalment d'acord. I no crec que passin mai de moda. La seva metodologia i la seva forma d'ensenyar és magnífica, un clar exemple per als que ens dediquem dia rere dia a l'educació. Petonets.