15 recursos per aprendre a cuinar

Ara farà cosa d'un any us vaig presentar l'entrada Un bon recull d'espais per treballar la cuina amb els nens, una iniciativa que va tenir força èxit i que, avui, reobro amb noves propostes i idees. L'objectiu d'aquestes publicacions és proporcionar recursos per explorar, inventar, crear, provar, descobrir,... En definitiva, tot allò que obtenim de la preparació i elaboració d'un bon àpat. Aprendre a cuinar pot ser divertit si aprenem a educar-ho! Avui, doncs, us dono la benvinguda a 15 recursos per aprendre a cuinar. Ens hi posem? 


PEQUERECETAS


RECETÍN


ESCUELA COCINA BOQUERIA


HEY KIDS LETS COOK


KIDSPOT


MI BEBÉ Y YO


ENTRE CHIQUITINES


BABY GOURMET BLOG


POR MIS PEROLAS


COOKING WITH GIRLS


LA RECETA DE LA FELICIDAD


SEMPRONIANA - BLOG D'ADA PARELLADA


ALIMENTACIÓN INFANTIL
GABRIELA SADDAKNI


KIWI LIMÓN


COCINAR PARA NIÑOS

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Si avui parles de cuina!! No podia deixar de passar pel teu blog, i amb idees per cuinar amb nens, això m'anirà molt bé! Gràcies per compartir-ho, Joel. Repeteixo, les teves publicacions sempre són molt enriquidores.
Ana Vázquez Fraga ha dit…
Gracias Joel , me vienen genial , justo este año me toca trabajar en biblioteca con las profesiones ,y nosotros seremos los cocineros . UN SALUDO .
Joel Artigas ha dit…
@Marina De res. Ja saps que per a mi la cuina és molt important i si a més la podem treballar amb els menuts, encara més! Me n'alegro de nou que t'agradin les publicacions i que li puguis treure'n profit. Petons ben grans.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada. ¡Genial! Ya nos explicarás que recursos has decidido utilizar. Un saludo. :)