Educació i les TIC guardonat amb la poma de plata

Fa cosa d'una setmana us vaig comunicar que el blog Educació i les TIC havia quedat Finalista de la II edició dels Premis Eduteca 2013. Doncs bé, ahir vaig saber que Educació i les TIC ha sigut guardonat amb la poma de plata, un segon premi fantàstic, gràcies a les votacions que heu anat realitzant aquesta última setmana. Últimament no parem de celebrar premis i més premis, i, sense cap mena de dubte, és gràcies a vosaltres, als vostres comentaris, a les vostres aportacions i valoracions,... No em cansaré de repetir-ho, però aquest projecte no seria possible sense vosaltres, així doncs bona part dels premis concedits als espais d'Educació i les TIC també són per a vosaltres.


M'agradaria també felicitar a Miren del blog La Clase de Miren per haver quedat en primera posició i també a Miren, Ana, Mireia, Fini y Noelia del projecte Un proyecto entre todos per rebre la poma de bronze. També felicitar a tots els blogs i espais que també han sigut premiats en cada una de les categories presentades, així com tots aquells que hi han participat, però que enguany no han resultat guanyadores. 

Per altra banda, aprofito aquesta entrada per felicitar a Óscar Alonso creador del fantàstic blog La Eduteca. Tal i com ens descriu, Mi objetivo es que "La Eduteca" se convirtiese en un blog educativo donde compartir, donde ofrecer lo que humildemente he aprendido y me queda por aprender. Seguro que son muchos los maestros que saben más que yo de la profesión, y también quiero que este blog sirva para formarme y aprender cosas de cara a mi futuro profesional. Sense cap mena de dubte, un exemple a seguir per a molts de nosaltres. 


(...) Desde pequeño me enseñaron que compartiendo uno gana mucho más, y con este proyecto he podido corroborarlo. He ganado amigos, experiencia, aprendizaje y sobretodo nuevos conocimientos. I en pots estar segur. Crear i gestionar un blog no només significa compartir, sinó conèixer i aprendre dels altres. Encara ens queda molt camí per recórrer en aquest llarg viatge 2.0. Cada dia és un misteri del que n'aprenem coses noves. 

GRÀCIES A TOTS/ES!

Comentaris

Caminem plegats ha dit…
Oleeeeeeeeeeeeee. Moltes felicitats !!!!
I moltes gràcies per la feina feta , que tant ens aporta a la resta!!!
Una abraçada!
Bertha ha dit…
Felicidades y ahora me llevo un mordisquito de esta manzana de plata que alegría de verdad pero...os los mereceis!!!

Un abrazo Joel feliz día.
Fini ha dit…
Felicidades por esa manzana de plata!! Besos!
Miren ha dit…
Muchas felicidades Joel, aunque creo que ha sido muy reñido eh!! Un abrazo
petit món ha dit…
Enhorabona una altre vegada!!!
Si ser finalista ja era tot un premi què dir de ser guardonat amb un segons premi. Molt merescut!!! Gràcies per tot el que ens proporciones.
Tonets
La Eduteca ha dit…
Felicitats Joel! Ánimo y ahora mucha suerte en los Premis Blogs Catalunya. ¡Estaremos contigo apoyándote!

Saludos!
Ana Martínez ha dit…
Enhorabuena Joel! Muchísimas felicidades! Ahora a por el siguiente. Un beso.
Magda ha dit…
Felicitats crack !!!!!!
La feina ben feta dona aquests meravellosos resultats !!!!!
Un gran mereixedor d'aquest premi.
Petonets ben premiats !!!!!
Fer de Mestres ha dit…
Quina alegria que aquest any els premis que es reparteixen per la blogosfera vagin a mans amigues, FELICITATS!!!
Carme
Salomé ha dit…
Muchas felicidades, Joel. Me alegro mucho de este merecido premio. Una brazo.
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats @Bertha @Fini @Miren @Anna @Laeduteca @Ana @Magda @Carme @Salomé Moltes gràcies pels vostres comentaris. Sense vosaltres, aquest blog no seria el que és i no hauria pas arribat a on és ara... També donar les gràcies a Óscar per aquest tipus d'iniciatives, ja que ens ajuden a seguir treballant, a sentir-nos reconeguts. Una abraçada a tots/es!