Educació i les TIC és finalista de la II edició de Premio Eduteca 2013

Ahir Educació i les TIC va rebre un comunicat d'Óscar Alonso, autor i creador del blog La Eduteca. En aquest s'explicava que aquest any el blog Educació i les TIC ha estat escollit finalista de la II edició del Premio Eduteca 2013 per la seva qüalitat, aportació al món blogger educatiu, continuïtat i entusiasme per la professió.


En el lloc dels finalistes, i escollits pel blog La Eduteca, també hi trobem la companya Miren amb el blog La Clase de Miren i Ana, Mireia, Noelia, Miren y Fini amb Un proyecto entre todos. Segur que molts de vosaltres ja les coneixereu. Per què? Doncs, perquè són unes bloggers i professores impressionants i, evidentment, els seus espais són un clar exemple de la seva vocació i de la seva experiència docent. Si no les coneixeu, sense cap mena de dubte cal que visiteu els seus espais!

Però això no s'acaba així, ja que aquests premis també compten amb un bon grapat de blogs que s'hi han presentat i que per tant seran escollits i premiats en les categories: el blog més creatiu i original; el blog de la clase más molona; el millor blog de profesors; el millor blog sobre lectura i biblioteques; el millor blog sobre les TIC; el millor blog sobre Educació Infantil; el millor blog sobre Educació Primaria; el millor blog de PT i AL; el millor blog d'especialistes (música, religió, educació física, altres àrees); i el millor blog de llengües estrangeres.

Per a qui serà la poma d'or? 


COM VOTAR EDUCACIÓ I LES TIC? 

Ben fàcil! Dirigiu-vos a la pàgina del blog La Eduteca i a la barra lateral dreta i trobareu un espai on hi posarà "Un vot diàri". Senyaleu l'opció que més desitgeu i premeu damunt del requadre Vota (de color blau). Recordeu que només teniu fins al dia 8 de setembre fins a les 00.00h per realitzar els vostres vots. Molta sort a tots/es i ànims!

Comentaris

Bertha ha dit…
Feliz regreso a las aulas Joel!!!

Enhorabuena por quedar finalista y a todos los blogs participantes.

Un abrazo gracias por compartir estas emociones con todos los que nos dedicamos a esta bella labor.

Ana Martínez ha dit…
¡Enhorabuena Joel! ¡Qué tengas mucha suerta! Feliz vuelta a las clases.
Blanca B ha dit…
Muchas felicidades, Joel, este es tu año, aprovéchalo todo todo. besotes.
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Gracias por las felicitaciones. ¡He ganado la de plata, la de plata! Qué bien. :) Un abrazo muy grande.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias por tu energía y tu constáncia en los blogs. Este año tengo poco, muy poco tiempo para contestaros y comentar publicaciones... Aix! :) Un besito energico.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Muchas gracias Blanca. Siento no poder contestarte antes, ni comentar tu blog... ¡Necesito más tiempo! Ah, de aquí unos mesos habrá novedades,... juuj! :) Muak.