WeVideo: un espai atractiu per crear i editar vídeos online

Avui he descobert WeVideo, un espai web online que ens permetrà crear i editar els nostres vídeos. Similar a d'altres programes com Pinnacle o Adobe Premiere, WeVideo, aquest ens ofereix una aplicació web senzilla per crear els nostres projectes. WeVideo ens permetrà editar vídeos d'alta qualitat, afegir texts, àudio, imatges, sons, efectes especials, entre d'altres. No deixa de ser una bona iniciativa per motivar el nostre alumnat mitjançant l'ús de les noves tecnologies.


Per començar a utilitzar WeVideo serà necessari registrar-nos a la pàgina principal i omplir tots els paràmetres que se'ns demanen (hi ha versió gratuïta i versions de pagament. Escollir una opció o una altra dependrà de les opcions que ens interessin utilitzar). Fet el registre ja podrem iniciar la creació del nostre projecte: 
  • Introduir el nom i la descripció del nostre projecte (cliqueu damunt de New Project). 
  • Crear un nou vídeo (cliqueu damunt del botó verd Create a New Video). 
  • Determinar a categoria del projecte i la nostra experiència i nivell d'ús. 
  • Començar l'edició del vídeo. Aquest últim pas és el més laboriós, ja que és el que ens permetrà dissenyar el nostre projecte. 

La finestra d'edició de vídeos ens presenta el següent menú superior: Storyboard (ens permetrà editar la música, els texts, els vídeos i les imatges), Upload (ens permetrà "pujar" els nostres vídeos), Themes (ens permetrà escollir l'estil del nostre vídeo) i Publish (ens permetrà publicar el nostre projecte). Cada una de les seccions ens proporcionarà les opcions principals d'edició i gestió. Dins de l'opció Storyboard se'ns desplegaran diferents seccions per poder editar els paràmetres anomenats anteriorment, ja veureu que és molt intuïtiu. Recordeu que tot el que feu ho podreu visualitzar a la finestra de la vostra dreta. Si ho trobeu complicat aquí teniu un vídeo tutorial que ens explica pas a pas què cal fer per gestionar els nostres projectes (en anglès): 

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Aprovecharemos las vacaciones para probarlo. Gracias Joel. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Ana ¡Genial! Ya me contarás que te ha parecido. Beso.