Milanta: materials creatius per a l'educació

Pels amants del material didàctic i creatiu, avui us presento Milanta, un espai que ens ofereix materials i recursos educatius per a desenvolupar la creativitat, la imaginació, les habilitats, l'experimentació i l'aprenentatge vivencial. Tal i com se'ns explica, (...) proposem desenvolupar una sòlida oferta de productes i alhora una xarxa de contactes i col·laboracions en favor del desenvolupament infantil.


Milanta dissenya materials propis per al joc i l'aprenentatge experimental. S'utilitzen productes naturals i de procedència orgànica: fusta, cartró, minerals, closques, teixits, etc. Tots els nostres objectes i materials tenen una gran diversitat de possibilitats. Totes elles han d’estar subjectes a la responsabilitat dels adults: famílies, educadors i altres professionals, han de valorar en cada cas la idoneïtat dels productes, segons l’edat, els usos i les característiques dels infants als que van destinats. Sense dubte, la realitat d'avui "exigeix" a la societat tenir bons coneixements de les eines tecnològiques, a fi de produir, crear, consumir, gestionar,... D'altra banda, i per què no, cal retornar al passat per a construir una societat més senzilla, capaç de comprendre l'evolució tecnològica des de la senzillesa, des d'aquella perspectiva que ens caracteritzava anys enrere.


Si accediu a la seva pàgina web hi trobareu els productes i continguts que se'ns ofereixen classificats per edat (de 0 fins a més de 10 anys) i per categories (cartró, moviment i exterior, fusta, artesanals, industrial i sensorial). A més d'això, Milanta també ens ofereix la possibilitat de realitzar tallers a escoles, locals, particulars, carrers,... Aquestes activitats es duen a terme conjuntament amb Ecomagina, un projecte educatiu i creatiu que té com a principal objectiu estimular la imaginació i l´habilitat manual dels nens perquè es construeixin ells mateixos les joguines. A continuació, i si n'és del vostre interés podeu visualitzar el vídeo de presentació que ens ha preparat tot l'equip de Milanta

Comentaris

Magda ha dit…
Molt interessant !!!!
M'encanten aquests tipus de joguines !!!! Ara mateix vaig a veure la seva página !!!
Petonets avui ben calurosos.
MUAC'S
Joel Artigas ha dit…
@Magda A mi també Magda. La veritat és que Milanta és una inicativa magnífica que no podia pas faltar a Educació i les TIC. Segur que t'encantaran els seus productes...! Petonets.