Escola d'Estiu 2013 Associació de Mestres Rosa Sensat: aprofita l'estiu i forma't!

Avui dedico aquesta entrada a tots aquells professors que encara no s'han decidit a inscriure's a un curs d'estiu. Així doncs, i per aquells que no ho coneixeu, us dono la benvinguda a l'Escola d'Estiu 2013 de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Sense cap mena de dubte, una iniciativa fantàstica per refrescar aquells coneixements que durant tot l'any ens han estat impossible de reforçar i/o d'ampliar.


A dia d'avui, hi ha molts cursos que ja han començat i/o ja estan complets, no obstant encara hi ha un bon recull que tenen les inscripcions obertes, així doncs cal aprofitar-ho! L'Associació de Mestres Rosa Sensat, ens ofereix un ampli ventall de cursos distribuïts de la següent manera: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Cursos Comuns i Educació Infantil  - Escola Bressol (0-3). Si cliqueu damunt de qualsevol categoria us apareixeran tots els cursos corresponents que se'ns ofereixen.

Tots els cursos venen acompanyats d'una breu descripció dels objectius principals, dels professors/es i persones encarregades de portar-lo a terme, de la durada (molts d'ells són de 30 hores), del seu calendari (fiexeu-vos-hi bé, ja que molts d'ells ja han començat). Molt recomanable que cliqueu damunt de l'enllaç Més informació per ampliar els continguts generals i específics del curs que desitgeu realitzar. 

Si encara no ho teniu clar, aprofiteu l'ocasió! Per aprendre mai és tard, oi?

Comentaris