Educació i les TIC es presenta als Premis Blocs Catalunya. Em votes?

Com bé sabreu, aquest any Educació i les TIC es torna a presentar als Premis STIC.cat. L'any passat, i gràcies als vostres vots, el blog va quedar finalista. En aquest sentit, necessito una altra vegada la vostra confiança i col·laboració! 


La votació dels blogs finalitzarà el dia 2 de setembre de 2013, d'aquesta manera, i en aquest període de temps, podreu decidir a qui assigneu els 15 vots. Però, com es vota? Per votar Educació i les TIC cal seguir els següents passos:

1. Registrar-se a la pàgina principal d'STIC.cat:
    • En el cas que tingueu un usuari creat de l'any passat caldrà introduir el nom d'usuari i la contrasenya. 
    • En el cas que sigui la primera vegada que hi entreu haureu de clicar damunt de "Registre" i omplir tots els paràmetres que se us demanaran.   
2. Accedir a la secció Votació premis blogs 2013.
3. Clicar damunt de la categoria TIC. 
4. VOTAR Educació i les TIC.

Moltes gràcies. Aprofito aquesta entrada per donar molta sort a tots aquells blogs que han decidit participar en aquesta nova edició. Estic segur que enguany coneixerem un bon munt d'iniciatives interessants. Ànims i sort!  

Comentaris

manetesicosetes ha dit…
Ara mateix et voto: fas una feina excel.lent. A veure si aquest any podem arribar a Granollers i viure la màgia de l'entrega de premis que vàrem viure l'any passat a Reus. Molta sort!
Joel Artigas ha dit…
@manetesicosetes Moltes gràcies! A veure si és veritat..., jo també en tinc ganes! Una abraçada i, igualment, molta sort en aquesta edició! :)