Ebooka: un projecte interactiu per llegir, jugar i educar

Avui us presento Ebooka, un equip multidisciplinar de cinc persones que treballen en l'elaboració d'un projecte que té l'objectiu de crear una colección de libro-cuentos interactivos para dispositivos iOS y Android destinado a niños y niñas de 3-12 años basados en cuentos clásicos como Caperucita Roja, El Flautista de Hamelín o Hansel y Gretel, entre muchos otros. Sota l'eslogan Leer, jugar y educar, Ebooka proposa activitats didàctiques i interactives perquè els infants juguin i aprenguin divertint-se. 


Tal i com se'ns explica a la seva pàgina principal, aquest primer projecte és un llibre-conte interactiu que introduirà la història d'Oniria, una nena de 7-8 anys que té una habilitat molt peculiar: quan es posa a dormir és capaç de viatjar al món dels contes clàssics. El seu primer viatge és amb la Caputxtea Vermella i el Llop ferotge... Què passarà?


Ebooka també ens ofereix la possibilitat de participar en un concurs. En aquest es crearà un personatge personalitzat per acompanyar a Oniria a les seves aventures. Per participar cal seguir els següents passos:
D'entre totes les respostes s'escollirà la resposta més original. El guanyador podrà escollir el personatge que apareixerà als contes d'Ebooka. Us hi animeu?

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Joel, la feina d'infermera del meu fill ja em deixa petites estones per visitar els vostres blocs.
Aquest projecte interactiu el trobo molt complet.
Besets recuperats
Carme
Joel Artigas ha dit…
@Carme Sí, jo també el trobo molt complet. Me n'alegro que tot estigui millor. Un petonet ple de felicitat. :)