ClassCharts: un recurs per comprendre el nostre grup-classe

Avui us presento ClassCharts, un espai que ens permetrà crear i obtenir gràfics d'assignació de seients per tal d'administrar i analitzar el comportament dels nostres alumnes. Tal i com se'ns explica, los gráficos de asignación de asientos ayudan a colocar a los alumn@s en grupos de aprendizaje apropiados y minimizar la problemática del comportamiento-el profesor/a asegura así su autoridad en el aula antes del comienzo de la lección. A més d'això, ClassCharts ens permetrà col·laborar amb altres professors i treballar en equip per tal de resoldre i solucionar possibles problemes de comportament.


Per començar a utilitzar ClassCharts serà necessari crear un compte i omplir els paràmetres que se'ns demanen (en aquest pas també se'ns possibilitarà convidar mitjançant el correu electrònic els nostres companys i professors de l'escola). Fet això, tindrem la possibilitat de seguir pas a pas les instruccions i consells d'un tutorial, aspecte clau per entendre el lloc web, el seu funcionament i els continguts que se'ns ofereixen.


Com se'ns exemplifica a l'exemple anterior, ClassCharts ens permetrà dissenyar l'organització de l'aula del nostre grup-classe, afegir i analitzar els comportaments dels nostres alumnes, visualitzar gràfics setmanals de comportament, realitzar informes d'activitat dels alumnes, entre moltes altres. Sense cap mena de dubte, una metodologia que ens pot ser ajudar a comprendre el comportament i accions del nostre grup-classe. Si encara esteu indecisos, val la pena que el proveu! Per acabar us adjunto un tutorial en anglès que ens explica pas a pas els objectius d'aquesta iniciativa.

Comentaris

Pablo ha dit…
Gracias por compartir esta aplicación. Me parece de mucha utilidad.

Saludos a todos y felices vacaciones!
Marta ha dit…
Sembla molt interessant!I crec que, personalment, em pot ser molt útil...Sóc molt indecisa a l'hora de canviar llocs!!!
Gràcies per compartir-ho! Ara mateix vaig a fer una ullada.
Petonets estiuencs.
Mireia Carreño ha dit…
Moltes gràcies per compartir-ho!!!
Joel Artigas ha dit…
@dubcwils I'm glad to see your comment. Greetings! :)
Joel Artigas ha dit…
@Pablo De nada. Gracias a ti por dejar tu comentario. ¡Saludos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta De res. És un projecte que pot tenir moltes possibilitats, estic segur que en podràs treure molt de suc. Un petonet ben calorós.
Joel Artigas ha dit…
@MireiaCarreño Gràcies a tu pel comentari. Abraçada!