Tioki: el Linkedin per a educadors

Ja fa dies que us volia presentar aquesta entrada, però per manca de temps no ho he pogut fer. Aquí la teniu! Avui us presento Tioki, una xarxa de contactes similar al Linkedin enfocada especialment a la comunitat educativa. D'aquesta manera, podrem crear i ampliar la nostra xarxa de contactes, introduir la nostra experiència docent, participar a debats educatius, estar al corrent de notícies i/o esdeveniments relacionats en l'àmbit educatiu, entre molts altres.


Per començar a utilitzar Tioki és ben senzill. En primer lloc, haurem d'omplir els paràmetres necessaris per registrar-nos (és gratuït). Fet això, caldrà crear el nostre perfil professional per tal de donar a conèixer la nostra experiència acadèmica i professional, habilitats i destreses, reconeixements,... A diferència d'altres llocs web, Tioki ens permetrà carregar vídeos, imatges i arxius annexos per tal de complementar el nostre perfil professional.


Formar part de les xarxes socials, no significa tan sols crear i gestionar un compte, sinó que també cal crear-hi activitat. Ser-hi per ser-hi no ens servirà de res, cal saber-hi estar. Com fer-ho? Cal crear continguts, establir vincles amb altres usuaris, eixamplar la nostra xarxa de contactes mitjançant la interacció de coneixements, etc., així doncs des d'aquest espai se'ns ofereix la possibilitat de formar part de grups que ens permetran interactuar i debatre sobre temes específics, a més d'estar al corrent de possibles ofertes laborals. 


Tioki no només és un portal per donar a conèixer el nostre perfil professional, sinó que ens permetrà entrar en contacte amb d'altres persones que comparteixen interessos, aficions, coneixements, necessitats laborals,... Sense cap mena de dubte, una iniciativa fantàstica per trobar feina i eixamplar els nostres coneixements.

Comentaris