Taller Infantil Punt de Pintura: tallers per desenvolupar la creativitat dels infants

 Avui us presento Punt de Pintura, un taller dirigit a l'educació infantil que té la finalitat d'acompanyar els nens i les nenes a potenciar i desenvolupar la creativitat, l'espontaneïtat, la sensibilitat, l'expressivitat, entre d'altres, mitjançant l'acte de pintar. Cristina, la creadora d'aquest projecte, ens explica: L'objectiu dels primers anys és que els infants siguin capaços d'expressar emocions i sentiments, al mateix temps que van adquirint certs hàbits i destreses manuals per poder desenvolupar capacitats i habilitats, com ara la comunicació, l'observació, el concepte d'espai, l'abstracció, la psicomotricitat fina, la concentració...


Com bé sabreu, aquest diumenge passat va finalitzar la participació de la II Edició del #Concurs de Manualitats - Educació i les TIC. Malauradament, van ser moltes les persones que van quedar fora del termini de presentació de les seves creacions. Aquest és el cas del Taller de Joguines de Cartró que ens presenta el taller Punt de Pintura. Així doncs, i si n'esteu interessats, podeu enviar una petita descripció i explicació de les vostres manualitats al correu educacioilestic@gmail.com, de totes maneres, ja sabeu que d'aquí a uns mesos s'iniciarà la tercera edició. No us la perdeu!


En aquest taller hi han participat nens i nenes de Navarcles, Castellgalí, Esparraguera, Sant Sadurní, els Casots i Sant Pau, a més a més de la colla de Can Rossell. Què han utilitzat? Planxes de cartró, rotllos de paper, taps de plàstic, retoladors, pintura, etc. Sense cap mena de dubte, proposar activitats creatives i originals no deixa de ser una iniciativa fonamental per a l'educació d'avui. Què en penseu?

Per acabar, i si és del vostre interès, podeu visualitzar el vídeo de presentació del Taller Infantil Punt de Pintura. Espero que us agradi!

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Ara que s'acosten les vacances escolars aquestes propostes són molt interessants.
Veig que aprofites molt les classes que estàs fent,cada vegada el teu bloc és més sofisticat. M'encanta!
Besets riallers
Carme
Magda ha dit…
Unes propostes la mar d'interessants i creatives !!!!!
I com molt bé diu la Carme ho podem aprofitar per aquestes vacances !!!!!!
Gràcies per tant bones recomenacions !!!!!!
Petonets de recta final !!!!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Carme jeje. Una mica sí que les aprofito..., sino malament, no? Totalment d'acord, aquestes propostes poden ser una bona iniciativa per fer aquest estiu. Besets carinyosos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda De res. M'agrada veure que t'ha agradat. La veritat és que cal felicitar a la Cristina, la seva creadora, per promoure aquest projecte tan innovador, creatiu i original. ¡Fantàstic!
Anònim ha dit…
a VEURE SI t agrada
www.joguinesdecartro.blogspot.com
o al Facebook: Joguines de cartró
salut!
ferran
Joel Artigas ha dit…
@Anònim Fantàstic. Quan en tingui un moment, us faré una visita. Salut! :)