Primaria Digital: construïm un entorn digital col·laboratiu i creatiu

Ahir llegint articles educatius d'interès vaig topar amb Primaria Digital, un espai web creat per al Ministeri d'Educació Argentí i el portal educatiu Educ.ar. El seu objectiu són els següents: permetre l'accés a equipament de forma gratuïta; incloure les TIC al llarg dels objectius establerts; facilitar que els alumnes puguin desenvolupar les seves capacitats en un entorn tecnològic; proporcionar recursos i eines als docents per dur a terme el model pedagògic plantejat.


Tal i com se'ns explica, Primaria Digital es una propuesta de trabajo colectivo y colaborativo, en las aulas. Es un dispositivo tecnológico multimedial de estructura modular. Esto permite planificar distintos tipos de configuraciones: trabajo simultaneo con los alumnos; tareas colectivas con una computadora portátil; i utilitzación de los diferents componentes multimediales articulados a otros recursos de la escuela.


Un cop sigueu a dins, d'entre els continguts que se'ns ofereixen hi trobarem el següent: Biblioteca, Mediateca, Glosario, Actividades, Materiales para docentes i Mapoteca. De cada un d'ells se'ns obrirà un gran ventall de recursos i de materials educatius que ens poden ser molt útils. La meva recomanació: remeneu els continguts, segur que en trobareu alguna cosa interessant!

Comentaris

Blanca B ha dit…
pues gracias por la recomendación, se lo pasaré a mis compas. un beset.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca ¡De nada! Gracias. Estoy seguro que les gustará y les será muy útil :) Muak.