Niños y seguridad vial: treballem la seguretat viària

Avui donem la benvinguda a Niños y seguridad vial, un projecte creat per la Fundación Mapfre que té l'objectiu de contribuir en el benestar de les persones mitjançant l'acció social, la seguretat i la cultura. Tal i com se'ns explica, (...) Nuestra voluntad es llegar a toda la sociedad. En 2012 nuestra actuación se ha extendido a 29 países. Queremos ayudar a todos los ciudadanos, y especialmente a las personas y colectivos más desfavorecidos o necesitados.(...) Para poder realizar nuestros proyectos, colaboramos con un amplio número de  instituciones públicas y privadas, como ONG, museos, fundaciones o asociaciones.


Els continguts que ens ofereixen els tenim categoritzats en les següents seccions: Jocs; Racó de lectura; Activitats; Videoteca; i Circulando.es. Cada un d'ells ens proporcionen un bon recull d'activitats didàctiques per a realitzar-les amb els nostres nens i nenes de 6 a 11 anys. A més d'això, també hi trobarem Curiositats (noves actualitzacions), Descàrregues de llibres i material didàctic, Més vídeos que ens ajudaràn a comeplementar la videoteca i Enllaços de blogs, revistes i/o institucions i associacions educatives.


Si us agraden els jocs, no us podeu pas perdre las secció Juegos. Aquest espai ens proporciona activitats entretingudes per aprendre la seguretat viària. Una de les grans innovacions que ens presenta aquest lloc web és la possibilitat d'accedir i descarregar-nos els jocs als nostres dispositius mòvils (Android OS, iOS).


Però, això no s'acaba aquí, ja que la Fundación Mapfre també ens ofereix recursos per al professorat, la família i/o per als més petitons de la casa (3 a 5 anys). Sense cap mena de dubte, l'escola ha de contemplar la formació viària, educar i fer reflexionar als infants per tal de preveure els riscs en la mobilitat segura.

Comentaris

Blanca B ha dit…
esta página la usamos todos los años con los más mayores, es genial, verdad???
Joel, qué es de tu vida??? estarás muy ocupado supongo!!!!
un besete y van llegando las vacaciones, así que... ya puedes pensar en cómo hacer los encuentros virtuales, jejejej.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Pues sí, estoy totalmente de acuerdo, es una página genial dónde podemos encontrar contenidos que nos pueden ser muy útiles.

¡Mi vida! Ya con ganas de acabar el Postgrado (me quedan unos días). Acabado no os pienso dejar en paz...jejje! Prepararé el encuentro virtual!! En poco tiempo ya estaré mucho más activo, qué ganas! :)

Besitos muy grandes.