La Capsa de Colors: un espai de creativitat i lleure

Avui us presento La Capsa de Colors, un espai de creativitat i lleure de Barcelona que ens ofereix tot tipus d'activitats per fer amb els nostres infants, així doncs hi podrem trobar: un espai accessible, integrador, obert i per descobrir. Tal i com se'ns explica, Una capsa de colors, és un món ple de possibilitats, de recursos, d’idees i de somnis que es poden materialitzar…Una capsa de colors, és una eina per desenvolupar tot allò que puguem imaginar. (...) Tots hem tingut una capsa de colors…. Recordeu la vostra? (...)


La Capsa de Colors ofereix un bon recull d'activitats trimestrals relacionades amb l'experimentació i l'aprenentatge de les arts plàstiques, així doncs se'ns ofereixen un bon munt d'activitats, així com: tallers de creació plàstica (per a nens, per a adults i per a col·lectius amb n.e.e); tallers monogràfics puntuals; formació de formadors; artteràpia per al creixement personal; sortides que combinen activitats d'exploració i observació de la natura; i sortides guiades a la natura per a adults.


La Capsa de Colors ens ofereix diferents espais adreçats a les famílies, infants, joves i adults. En aquests s'hi desenvolupa i es potencia la pròpia creativitat segons les necessitats individuals de cada persona. Els Petits Artistes són els infants que tenen entre 4 i 7 anys.Els Somiatruites són els nens i nens d’entre 7 i 12 anys i els Ganàpies són els joves d’entre 12 i 17 anys. És una manera afectuosa d’anomenar les diferents etapes evolutives, però comparteixen tots el mateix espai i franja horària. Genial, oi? Doncs ja ho sabeu, si el que voleu és treballar i desenvolupar la vostra creativitat, no us ho perdeu!

Comentaris

Unknown ha dit…
Quin racó més xulo, dónen ganes de estar-hi pintant.
Joel Artigas ha dit…
@Yolanda Sí, la veritat és que és una iniciativa genial. Me n'alegro que t'hagi agradat. Sense cap mena de dubte, desenvolupar la creativitat és necessari, oi?