Gaudi's Secret: una aplicació innovadora per estimular la lectura i la imaginació dels nens

Avui us presento Gaudi's Secret, una aplicació educativa creada per iDidactic que té l'objectiu de potenciar la comprensió lectora dels infants mitjançant la realització d'activitats interactives. Per començar la nostra aventura haurem d'escollir el nom dels cinc personatges principals que ens acompanyaran al llarg de les activitats proposades.


Gaudi's Secret ens permetrà conèixer a fons les obres d'Antoni Gaudí a partir d'activitats entretingudes i divertides. Si cliqueu damunt del personatge que representa Antoni Gaudí podreu accedir a una breu descripció de la seva biografia i de les obres i tècniques més rellevants, així com: la Casa Milà, el Park Güell, La Sagrada Família i el Trencadís. Si aconseguiu superar els nivells de les activitats coneixereu a fons el Secret de Gaudí!


Tal i com ens expliquen els seus creadors, El equipo pedagógico de iDidactic ha desarrollado para Gaudi's secret una guía para madres y padres, con el objetivo de aprovechar todo el potencial educativo de esta app. Guía educativa para madres y padres. Així doncs, i si n'esteu interessats, podeu descarregar-vos la guia amb els següents idiomes: català, castellà i anglès. Perquè us en feu una idea, a continuació teniu el vídeo de presentació de la app.


L'aplicació està disponible per a iPad (imprescindible tenir sistema operatiu iOS 5.0 o posterior) i costa només 1,79€. Molt recomanable que us la descarregueu i n'exploreu les seves possibilitats. Comencem l'aventura?

Clica damunt de la imatge o a l'enllaç per descarregar l'aplicació

Comentaris