Fundación Descubre: recursos didàctics científics

Comencem la setmana donant la benvinguda a la Fundación Descubre, un espai andalús que fomenta l'interès per a la ciència i la participació de la ciutadania, a fi, tal i com se'ns explica, (...) de dar cobertura a la constitución de redes entre las instituciones científicas, educativas, culturales y sociales para una mejor difusión de la ciencia y del conocimiento. Queremos convertirnos en el punto de encuentro entre la sociedad, la ciencia y la innovación andaluza, y nos dirigimos de manera prioritaria a la ciudadanía.


Els continguts que se'ns ofereixen són molt interessants, sense cap mena de dubte val la pena que els remeneu, ja que hi podem trobar tota mena de notícies, activitats, recomanacions, webs de temàtiques similars, entre d'altres. Però anem a pams, si el que us interessa és trobar recursos educatius, no us podeu pas perdre la secció Recursos (hi podeu accedir des del menú principal). En aquest hi trobarem recursos didàctics, una galeria multimèdia, enllaços recomanats i webs amigues.


Dins de recursos didàctics hi trobareu fins a vuit propostes per treballar amb els vostres alumnes de secundària, així com: la biodiversitat, els regnes de la vida, el cicle de cine, l'astronomia, etc. Des d'aquí dono les gràcies als creadors de la fundació per proporcionar-nos un espai útil en l'àmbit educatiu. Aquest tipus d'iniciatives són essencials per seguir aprenent i millorant l'educació d'avui.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
¿Qué será lo que tú no encuentres, Joel? je,je Un gran enlace. Gracias por compartirlo. Un beso.