En/seny/a: treballem l'educació i la gestió alternativa de conflictes

Avui dimarts, donem la benvinguda a En/seny/a: educació, mediació i gestió, una empresa formada per professionalment del món de l’educació i la gestió alternativa de conflictes. Aquesta, ens ofereix activitats en diversos formats, així com: tallers, conferències, entrevistes, col·loquis, entre molts altres. Una de les peculiaritats que ens presenta és la possibilitat de realitzar les activitats a les oficines de la propia empresa o bé als centres i/o entitats educatives.


Tal i com se'ns descriu, En/seny/a s'ocupa d'orientar tota l'acció educativa i resoldre problemes per assegurar la fluïdesa de les relacions entre els adults i els joves que conviuen. Així doncs, s'encarrega de: donar suport acadèmic; mediar els conflictes; orientar a pares i mares i supervisar equips i auditories.


Les activitats que se'ns ofereixen es dirigeixen a gent gran, Ampes, centres educatius, entitats esportives, associacions, veïns/es i famílies. En tot cas només resta donar les gràcies als seus creadors, Josep Solé i Alba Castellví, per proporcionar-nos aquest espai tan interessant i que sense cap mena de dubte ens pot ser molt útil. Felicitats i endavant amb la iniciativa!

Comentaris