Educació i les TIC reb la baldufa de plata a la VII edició dels Premis Espiral Edublogs 2013

Com bé sabreu, ahir va ser l'entrega dels premis de la VII edició dels Premis Espiral Edublogs 2013. Educació i les TIC va rebre la baldufa de plata! Si us he de ser sincer no m'hauria pas imaginat haver arribat tan lluny, per a mi tot un honor haver rebut aquest reconeixement. Sense cap mena de dubte, una empenta per a seguir treballant i aportant nous continguts útils per a tots aquells que dia a dia ens dediquem a l'àmbit educatiu.


Educació i les TIC no va poder assistir a la cerimònia dels premis, ja que tenia un afer musical molt important (llàstima, perquè m'hauria agradat conèixer i felicitar tots els bloggers guanyadors d'aquesta edició), així doncs, i aprofito per donar-li les gràcies, Mireia Torrent (autora del blog Món Infantil) per entregar-me la baldufa. La voleu veure? Aquí la teniu! 

Imatge realitzada amb el mòbil

Fa uns dies vaig decidir fer un vídeo per donar les gràcies a l'organització i a totes aquelles persones que feu possible el projecte Educació i les TIC, no obstant, i per problemes tècnics, no el van poder posar. Per els que el volgueu veure, només heu de clicar damunt de la imatge (és un fitxer força gran, trigarà una mica a descarregar. Ah, important!: si el voleu veure amb alta qualitat l'haureu d'obrir amb el programa VLC Media Player per visualitzar-lo). 

 Cliqueu en aquest enllaç

Aprofito aquesta entrada per felicitar tots els blogs guanyadors i participant d'aquesta VII edició. D'entre ells hi ha molts que els coneixereu. Felicitats: Ana Martínez del blog AulaTic Terra de Ferrol; Laura Tudón del blog El Racó de l'Infant; Miren del blog La clase de Miren; el blog de l'Ampa Escola el Vinyet. Felicitats també als companys de la meva categoria Recursos educatius: La Eduteca; PTYAL; La mirada especial.
 
Ja sabeu que aquest premi no hauria estat possible sense tots vosaltres! Gràcies a tots/es els qui feu que Educació i les TIC sigui possible.

Comentaris

Miren ha dit…
Muchas felicidades, disfrútalo!!!
Fini ha dit…
¡Enhorabuena! Vivimos esos momentos con tantos nervios como si nos la fueran a dar a nosotras. Te lo mereces!
Anònim ha dit…
Enhorabona Joel,
tenia moltes ganes de coneixr-te en persona, de fet vaig veure un noi molt semblant a tu i m' hi vaig acostar, resulta que també era de Barcelona però no tenia res a veure amb els blogs.
Bona feina i segueix amb les mateixes forces!!!
Assumpta ( 7ciències)
Silvina ha dit…
felicidades! a disfrutar que te lo merecés!!!
beset
Mireia Torrent ha dit…
Moltes felicitats, gaudeix-lo!!
Blanca B ha dit…
Moltes felicitats i besets!!!!!
Fer de Mestres ha dit…
Enhorabona!!!
Saps que per a mi ha estat una gran alegria el premi per a l'Educació i les TIC, et considero un amic.
Petonets
Carme
lluna ha dit…
Moltes felicitats Joel! Enhorabona per aquest premi tan ben merescut per la bona feina que fas. Gaudeix-lo!
Petons!
Magda ha dit…
Moltes felicitats crack !!!!!
Ja saps que jo me n'alegro moltíssim , ja que amic meu te'l mereixes i moltttttttttttttt.
Fas una molt bona feina dins d'aquest món i aquesta baldufa és una molt bona recompensa !!!!
Petonets ben premiats i endavant amb la bona feina que fas !!!!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Enhorabuena Joel, un merecidísimo premio. Un besazo.
Mariela Parma ha dit…
Felicidades!!!!!!!!!!
¡Enhorabuena! Un premio muy merecido. ¡Saludos!
CRISTINA ha dit…
Felicitats i enhorabona,joelet.
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
FELICITATS!!! Segur que en vindran molts premis més, el teu bloc no para de créixer. Bon cap de setmana i una forta abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Miren Muchas gracias Miren. Igualmente. Tienes un blog fenomenal. Ya sabéis que para mi sois unas estupendas profesor@s, sin vosotr@s Educació i les TIC no sería lo que es. ¡Un abrazo agradecido!
Joel Artigas ha dit…
@Fini Me quede con las ganas de conoceros. Como me hubiera gustado compartir los nervios... (los tuve de todas formas, eh?). Muchas gracias por las felicitaciones. Seguimos conectados, ahora no te me escapas ;) Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Assumpta Aix. Quina gràcia, no? Algun dia o altre coincidirem no ho dubtis pas... Em va ser totalment impossible venir als Premis, això sí, l'any vinent no m'ho penso pas perdre. Un petonet i a seguir treballant! :)
Joel Artigas ha dit…
@Mónica Muchas gracias. Ya sabéis que este premio también es todos vuestro. Un abrazo y gracias por tus palabras. Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Gràcies, moltes gràcies! Ja saps que per a mi ets una autèntica bloggera. Ara ja, no tenim cap excusa, ens hem de conèixer, eh? Fas una feina fantàstica!!! Una abraçada ben gran i fins aviat Mireia. ;)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca ¡Gracias y más gracias! La verdad es que fue una gran alegria saber que se me había entregado la peonza plateada. ¡Increíble! Aún no me lo creo... ¡Un abrazo y un beso enorme! :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme I tant! Jo també et considero una gran amiga. Encara que no et coneixo en persona és com si ja et coneixés de fa molt de temps... Una abraçada i gràcies per les felicitacions. :)
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Moltíssimes gràcies LLuna. Una gran alegria rebre aquest reconeixement. Molts petonets! :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Moltes i moltes i més i moltes més gràcies!!!! Com m'agrada veure't pel blog i llegir els teus comentaris energètics i plens d'alegria. Una abraçada ben gran.

PD: llàstima que no pugui dividir la baldufa que sino... :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Muchísimas felicidades a ti también. ¡Tienes un blog estupendo! Lástima que estos últimos días no te he podido leer, sin embargo para mi eres una referencia que hay que tener en cuenta... ¡Sigue así, Ana! Un petonet :)
Joel Artigas ha dit…
@Mariela Muchas gracias Mariela. Me alegra verte por aquí. Saludos y gracias por las felicitaciones. :)
Joel Artigas ha dit…
@Audiciónylenguaje Gracias. Si es merecido es gracias a vosotr@s, eh? Un besito enorme. :)
Joel Artigas ha dit…
@Cristina Gràciessss!!! Quina alegria veure't per aquí i rebre aquestes felicitacions tan estupendes. Una abraçada ben gran! :)
Joel Artigas ha dit…
@Espe Moltíssimes gràcies. Sí, ara toca no parar de treballar. M'encanta aquesta feina! Com li deia a la Magda: llàstima que no pugui dividir la baldufa en trossets que sino...! Un petonet enorme