Com fer un Arc de St. Martí original i creatiu

Fa ben pocs dies es va celebrar l'entrega de premis de la II Edició del #Concurs de Manualitats - Educació i les TIC. El guanyador d'aquesta edició va ser en JoAn TuRu, un autèntic artista i il·lustrador que us recomano conèixer. Com bé sabreu, el premi principal d'aquest concurs és donar a conèixer i fer difusió de la manualitat guanyadora, així doncs, i perquè us animeu a realitzar-la, us faig un petit tast de la manualitat Arc de St. Martí.


ORIGEN

Cada any, la Judit, la Raquel, la Dúnia i jo (es refereix a en JoAn TuRu) organitzem tallers d'estiu a Manresa. Ens agrada pensar en tallers participatius, que reinventin la utilitat d'objectes que en teoria ja no tenen utilitat. 


 PREPARACIÓ

Vam agafar un plafó de fusta i vam marcar les línies de l'Arc de St. Martí. El primer dia de tallers vam demanar a tots els nens i les nenes que portessin objectes que tinguessin un dels colors de l'Arc de St. Martí (lila, vermell, taronja, groc, verd, blau clar i/o blau fosc).


ELABORACIÓ

Ens va sorprendre molt la originalitat i la creativitat dels nens i les nenes! Com s'observa a la fotografia hi ha objectes ben curiosos enganxats amb cola blanca, així com: globus, un soldadet, llapis de colors, taps, una piruleta, plomes, cintes, un raspall de dents, una pinta, un encenedor... Va ser genial veure com cada dia el nostre arc s'omplia de colors i d'objectes originals.



Heu fet alguna manualitat similar a l'Arc de St. Martí?

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Genial, Joel! Les generacions futures prometen!!!
Hola Joel!
M'agrada molt aquesta entrada.

Quan puguis, m'agradaria que m'expliquessis quin suport fas servir per guardar les fotos de les famílies: és pràctic gravar-les en un DVD?
Et passo l'enllaç:
http://lamaletadelprecinemaainfantil.blogspot.com.es/2013/06/i-ara-que-cds-dvds-pens.html

Gràcies ;)
Txell
Ana Martínez ha dit…
Queda precioso y muy original. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Marina I tant! Això sí, cal proposar activitats que ajudina a desenvolupar la creativitat, sense això... Gràcies pel comentari. Un petonet ben original! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Txell Me n'alegro que t'hagi agradat. Així que tingui un momentet visitaré el teu post i respondré. Perdona pel retard, últimament vaig una mica de cul... Abraçada!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Pues sí, hay que felicitar a Joan Turu por la iniciativa y a todos los pequeños que han participado. ¡Genial! Un abrazo.