AudioDocs: convertim arxius de word a àudio

Avui una entrada curta, però molt interessant! Avui us presento AudioDocs, un programa gratuït que ens permetrà convertir els nostres arxius de word (doc i docx) a format d'àudio (wav). El seu funcionament és molt senzill: haurem de seleccionar l'arxiu de text que volguem modificar i escollir una de les tres veus que se'ns propocionen (David, Hazel y Zira). Fet això, la plataforma AudioDocs ens permetrà editar la velocitat de cada veu i el seu volum.


Sense cap mena de dubte, una eina genial que ens ajudarà a incloure tots aquelles nens i nenes amb: dificultats de comprensió, expressió; discapacitat o deficiències visuals; i/o amb problemes per a poder llegir els texts ordinaris. Un dels grans inconvenients és el fort accent anglès que tenen les veus de les persones que ens tradueixen els texts, així doncs esperem que mica en mica els seus creadors ho millorin. Cal tenir en compte que només podrem convertir els arxius de text en arxius wav, en aquest aspecte, i si el que volem és convertir arxius d'àudio amb menys "pes" (mp3), haurem d'utilitzar espais web externs, així com Audacity. Què us sembla?

Comentaris

Blanca B ha dit…
esto nos puede venir bien, voy a echarle un vistazo. Ya no me caben las cosas en favoritos, como un día pierda la carpeta me entra un mal. un besote.
Magda ha dit…
Doncs que vols que em sembli noiet,fantàstic!!!!!
Aquest programa ens pot anar de maravella. Me n'hi vaig a fer-li una ullada !!!!!
Petonets de finals de curs , uffff quantes coses que cal fer en tant pocs dies !!!!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Estoy completamente de acuerdo. Nos puede ser muy útil este recurso. ¡Hay que aprovecharlo! Si te tengo que ser sincero, yo también tengo la carpeta de favoritos llena, muy llena! :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ja veuràs com t'agradarà! La veritat és que la xarxa ens proporciona una gran quantitat d'idees i recursos útils i interessants, oi? Va, que això ja s'acaba! Petonets de final de curs. Les vacances ja comencen a treure el cap...!