Audioboo: fem de periodistes?

Avui us dono la benvinguda a Audioboo, una plataforma que ens permetrà "pujar" i compartir material sonor d'una manera senzilla i intuïtiva. Amb Audioboo podrem carregar els nostres arxius, des del nostre PC o bé des dels nostres Smartphones, i compartir-los mitjançant un enllaç (direcció url) a qualsevol de les nostres xarxes socials o plataformes web.


Fem de periodistes

Quants de vosaltres heu volgut ser periodistes? Doncs, aquesta és l'eina perfecte per posar en pràctica els vostres coneixements i/o experiències. Com fer-ho? Ben senzill, podem improvisar una entrevista, guardar els nostres enregistraments, gravar els sons ambient, etc. Això sí, us caldrà molta imaginació, creativitat i una bona planificació d'allò que voleu realitzar (un bon guió ens ajudarà a preparar allò que volem dir i de quina manera ho volem fer). Tot seguit, podem compartir els nostres podcasts a les xarxes socials de l'escola i valorar la nostra experiència (Twitter, Facebook, Tumblr, entre d'altres).


Audioboo és compatible amb els formats d'àudio mp3, wav, ogg, flac i aiff. Cal que tingueu en compte que tots els continguts que carregueu en aquesta plataforma són públics, així doncs qualsevol usuari podrà accedir a les vostres gravacions. La versió gratuïta encara no contempla la possibilitat de controlar els permisos i l'autorització del material que "pugem", tot i així, i si ho veieu convenient, podeu fer servir l'opció de pagament i no tindreu cap tipus de problema.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Seguro que le encontramos utilidad, Joel. Un beso.
petit món ha dit…
Hi faré una ullada sembla força interessant. Gràcies!!!
Anna
Joel Artigas ha dit…
@Ana Seguro que sí, Ana! Tiene una pinta estupenda. :) Besito.
Joel Artigas ha dit…
@Anna I tant! Ja veuràs que t'agradarà molt. Moltes salutacions, abraçades i petonets.