ÚltimBit dedica una entrevista a Educació i les TIC

Com bé sabreu molts de vosaltres, aquest dimarts passat em van publicar una entrevista al blog ÚltimBit, una iniciativa que m'agradaria presentar-vos. Tal i com ens expliquen a la seva pàgina principal, ÚltimBit actualment és un blog desenvolupat per alumnes de secundària on s’hi parla de tecnologia, educació, TICs, TACs i tot el que envolta tecnologia+educació. Es pretén donar una visió educativa de diferents àrees, entre d’altres: actualitat informàtica; eines online; Google Apps; i jocs educatius.


Sense cap mena de dubte, un projecte col·laboratiu magnífic del que n'hauríem de prendre exemple. La implicació dels alumnes a les NTIC hauria de ser una activitat imprescindible a les escoles, instituts, universitats, etc. Dia a dia engeguem ordinadors, naveguem per la xarxa, ens comuniquem mitjançant els nostres Smartphones..., però, i què n'aprenem? Es tracta, doncs, de donar eines i estratègies a l'alumnat perquè aquest pugui desenvolupar correctament habilitats en les NTIC, a fi de transmetre seguretat, confiança, consciència,..., aspectes fonamentals per poder "sobreviure", entendre i aprendre allò que la societat d'avui ens demana.

Des d'ÚltimBit se'ns proposa col·laborar com autors i/o subsciure'ns a les seves publicacions. Què us sembla? A continuació, podeu llegir l'entrevista que em van realitzar. Espero que us agradi i que mica en mica aneu coneixent més "coses" del seu creador, Joel Artigas.

Comentaris

Bertha ha dit…
La entrevista muy interesante FELICIDADES!: es el premio a tú buen hacer y esto no a hecho sino comenzar.Muchas felicidades por tu eriquecimiento laboral y por compartirlo.

Un abrazo Joel.
Magda ha dit…
Moltes felicitats Joel !!!!!!!
Una entrevista fantàstica !!!!!!!
Una bona recompensa al teu esforç i dedicació!!!!!
Ets un crack !!!!!
Petonets !!!!!
Ana Martínez ha dit…
Joel, ¡qué te estás haciendo famoso! je.je Una entrevista fenomenal. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Me alegro que te haya gustado. Para mi un honor que decidieran hacermela. Muchas gracias por tus palabras. Besos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies, gràcies! Què bé que t'hagi agradat. A mi em va encantar fer-la. Una abraçada dedicada a tots els que comenteu sempre les meves publicacions. Muaak! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana ¿Famoso?, ¿yo?... No, no... jajja! Gracias por tu comentario, me ha encantado. Muchos besinhos.
elhadadepapel.com ha dit…
felicidades!
!!!

te mando un abrazo!