PicoVico: vídeos originals fets d'imatges

Avui us presento PicoVico, un espai que ens permetrà crear vídeos a partir de fotografies. És un lloc web molt senzill i intuïtiu que ens pot ser molt útil a l'aula, ja que no només potenciarem la realització d'activitats creatives i originals, sinó que a més reforçarem i desenvoluparem la competència digital de l'alumnat.


Com funciona? Ben senzill. Primer de tot haurem de registrar-nos a la pàgina principal (cliqueu al botó blau Resgistrarse). Fet això, i omplerts els paràmetres que se'ns demanaran, caldrà seguir els següents passos per realitzar el nostre vídeo: 
  • Seleccionar l'estil: caldrà escollir el disseny que més ens agradi.
  • Seleccionar les fotos: les fotografies es podran "pujar" des de la plataforma Facebook, Flickr o des del nostre ordinador. Seguidament, haurem d'esperar que es carreguin les fotos seleccionades. Quan ja les tinguem carregades podrem afegir-ne més, borrar-les, afegir texts, invertir l'ordre, entre d'altres paràmetres d'edició. Recordeu que per procedir a la creació del vídeo serà necessari treballar amb un mínim de 4 fotografies. 
  • Seleccionar la música: podrem escollir entre un ampli ventall de categories i propostes musicals que ens ofereix PicoVico, tanmateix també tindrem la possibilitat de seleccionar la música que tinguem emmagatzemada al nostre ordinador. 
  • Personalitzar: en aquest últim pas haurem de decidir el títol del nostre vídeo, el text descriptiu que volem que apareixi, la qualitat del vídeo (només hi ha una opció disponible), on voldrem exportar-lo (opcional) i la seva privacitat. Fet això, PicoVico ens prepararà el muntatge del nostre vídeo!
A continuació teniu una mostra del què podem arribar a fer. Genial, oi?


Comentaris

Blanca B ha dit…
Este no lo conocía, gracias, guapo.
Magda ha dit…
Uauuuuuuuuuuu que xulo.
Això jo ho haig de provar.
Els que faig servir són un xic complicats i aquest sembla més facilet oi????
Una bona recomenació trempat !!!!!!
Petonets de dvendres i molt bon cap de setmana
Ana Martínez ha dit…
Tendremos que probar. Yo éste tampoco lo conocía. Un beso.
Ana Martínez ha dit…
Muchísima suerte mañana, ¡CRUZA LOS DEDOS! je,je
Unknown ha dit…
Hola Joel, antes de nada PERDÓN por no estar por aquí por tener los comentarios más abandonados que a mi misma...
Gracias por este recurso!Sabes que a mi me gusta mucho este mundo asi que me lo apunto para utilizarlo! Un beso!