Oxford Owl: acitivtats per aprendre a llegir i a gaudir de les matemàtiques

Avui comencem la setmana donant la benvinguda a Oxford Owl, un espai web gratuït i en anglès que ens presenta activitats didàctiques per treballar amb els nens i nenes. Tal i com se'ns explica, els continguts que se'ns ofereixen són un suport per a l'aprenentatge dels infants i no pas un substitut de les activitats programades a l'aula. Sense dubte, les noves tecnologies han de servir-nos per completar la nostra tasca educativa, d'això en dependrà que els nostres alumnes aprenguin significativament els continguts que els oferim. 


Què hi podem trobar? Doncs, activitats per treballar la lectura i les matemàtiques orientades a nens i nenes fins als 11 anys, així doncs un recurs fantàstic per utilitzar durant l'etapa de primària. Oxford Owl ens ofereix un ampli ventall de continguts informatius referents a les temàtiques principals (lectura i matemàtiques), a fi d'aprendre les característiques i habilitats més rellevants que cal treballar i reforçar a les franges d'edat dels nostres infants (3-4; 4-5; 5-6; 6-7; 7-9; i de 9-11). 


El mètode d'aprenentatge és a partir de l'ebook (llibres digitals), però no tan sols això, ja que també se'ns ofereixen una gran quantitat de jocs i activitats per treballar en full de paper. Així doncs, si el que esteu buscant són activitats per fer amb els infants no us perdeu la secció Fun activities. Perquè us en feu una idea, a continuació teniu una mostra de les activitats que se'ns ofereixen per treballar les matemàtiques amb nens i nenes de 3 a 5 anys:

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Un recurso genial. Me lo guardo para cuando vuelva a dar inglés. Un beso.
Blanca B ha dit…
Me ha gustado desde que lo descubrí, pero es que estoy tan retrasada con las entradas... tengo tanto y tanto que poner... No importa, ya lo repetiré, vale?
Un besito, radioparlante.
Unknown ha dit…
Hola!
Tens un premi al meu blog, el pots passar a recollir per:
Tienes un premio en mi blog, puedes pasar a recogerlo por:

http://porunpartorespetado.blogspot.com.es/2013/05/premio-liebster-award.html
Saludos!
Magda ha dit…
Un molt bon recurs Joel !!!!!
És fantàstic !!!
Tu i les teves bones troballes ehhhhhhhhhhhhhhh jejejejejejeje
Petonets crack !!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, para el inglés es un recurso más que genial. Hay que guardarselo. Un besinho.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca ¡Qué va! Repite, repite. Los recursos hay que darlos a conocer. ¡Un beso! :=)
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Moltes gràcies pel premi. Ja t'he enviat un missatget al blog. Gràcies per pensar en Educació i les TIC, molt agraït. Un petó ben gran! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejje! Pero es que això és un no parar! A la xarxa hi podem trobar de tot, no? Fantàstic, m'encanta aquesta feina... Petonets gegants.