MatVAnglesapp: una app creada per alumnes de 3r d'ESO

Com bé sabreu tots aquells que seguiu Educació i les TIC al Twitter, d'aquí ben poc el blog obrirà una nova secció dedicada a les Apps educatives, així doncs us animo a participar-hi. Com? Ben senzill, podeu enviar un email a educacioilestic@gmail.com amb les vostres recomanacions o omplir el qüestionari que trobareu al menú superior "Recomana". Moltes gràcies per endavant!


Fa ben pocs dies vaig rebre un correu de l'Escola Vedruna - Àngels de Barcelona. En aquest se'm demanava la possibilitat de difondre una app creada per als propis alumnes de 3r d'ESO. MatVAnglesapp és una aplicació matemàtica basada en Android que té l'objectiu de resoldre qüestions matemàtiques que es treballen a l'ESO, així com: el Teorema de Pitàgores, sistemes d'equacions de primer grau amb dues o tres incògnites, equacions de segon grau, entre d'altres.


Una bona idea, oi? Cal prendre exemple d'aquest tipus d'iniciatives, cal incentivar l'alumnat a crear nous projectes, a sentir-se còmodes i motivats davant les "exigències" de la societat tecnològica d'avui. Que els alumnes utilitzin adequadament les NTIC dependrà de les nostres accions i de les activitats que els plantegem dia rera dia. Sense cap mena de dubte, una feina magnífica que cal donar a conèixer. Aprofito per felicitar l'equip TAC de l'Escola Vedruna - Àngels de Barcelona, ja que sense ells aquest projecte no s'hauria pogut realitzar. A continuació, i si n'esteu interessats, us podeu descarregar l'app MatVAngelsApp seguint els següents passos:
  • Descarregar l'arxiu de l'aplicació.
  • Comprovar que l'extensió de l'arxiu sigui .apk, en el cas que l'arxiu no acabi en apk, caldrà modificar el nom per matvangelsapp.apk.
  • Executar-lo!

Comentaris

CRISTINA ha dit…
Feia dies que no em passava per ací. Sols dir-te que espero que guanyes el premi edublogs perquè te'l mereixes. Molts besets.
Joel Artigas ha dit…
@Cristina Quina il·lusió veure't per aquí. Gràcies per les felicitacions. Ara toca esperar al dia 8 a veure quin premi ens ha tocat. Quins nervis! Petons molt agraïts. :)