Entrevista a Educació i les TIC a "Premios Blogdeldia"

Després d'uns dies de descans, avui us voldria donar a conèixer el blog Premios Blogdeldia. Tal i com ens explica la seva autora Marta, Blog del Día” es un proyecto creado con el fin de dar a conocer blogs que a pesar de su calidad aun no sean conocidos en la blogosfera. Así que no encontraréis entre los premiados los blogs más conocidos, aunque esperamos que todos los que premiamos lo lleguen a ser.  


Fa cosa, d'uns dies, vaig tenir l'honor de rebre un e-mail intern del projecte que em proposava respondre una serie de preguntes per donar a conèixer la feina que es desenvolupa al blog Educació i les TIC. Així doncs, al llarg del dia d'avui podreu veure publicada l'entrevista. Estic segur que descobrireu i aprendre coses noves. 


Sense cap mena de dubte Blog del Día, és una iniciativa fantàstica per conèixer el treball d'altres bloggers, descobrir nous espais, aprendre de les experiències que els han portat a utilitzar el blog com a eina de treball y/o difusió de continguts, etc. Perquè us en feu una idea, us recomano que en feu una ullada als blogs que ja han sigut premiats en altres ocacions (a la secció dreta hi trobareu els posts categoritzats). 

Comentaris

Blanca B ha dit…
estos ya los conocía hace tiempo, pero había perdido el contacto con ellos. Gracias por recordarlo. Felicidades por la entrada. un besote.
A´Punto ha dit…
Joe he leido la entrevista, eres un crack¡¡¡ Que bien saber que todo el trabajo que haces te está siendo reconocido, mil besiños cariñosos¡
Fer de Mestres ha dit…
Enhorabona, Joel!!!
Una entrevista que ens ajuda a saber una mica més de tu.
No coneixia aquest espai i em sembla molt interessant. Conèixer a altres bloguers i blogs ens fa més savis.
Petonets festius
Carme
Magda ha dit…
Felicitats Joel !!!!!!
L'entrevista està molt i molt bé i ens ha ajudat a saber més de tu ehhhhhhhhhhhhhhh.
És que ets un crak !!!!
I aquest espai que ens presentes no el conexia i com bé diu la Carme em sembla molt interessant !!!!!!
Petonets trempat i que passis bona setmana !!!!
Miren ha dit…
Enhorabona Joel, Salutacions
Ana Martínez ha dit…
Una fantástica entrevista, Joel. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, una buena iniciativa que hay que recordar de vez en cuando... Gracias por las felicitaciones. Un beso muy grande.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Va..., tú sí que lo eres. No te pases que me voy a poner rojo. No sabes como valoro vuestras palabras, me encantan! :) Un abrazo de mil colores.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Sí, poc a poc ens anem destapant de tants aparells electrònics/digitals. A vegades fa falta... I tant, conèixer més bloggers/es ens fa molt més savis, sense cap mena de dubte! Petons sincers.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies com sempre per felicitar-me i per donar-me tants ànims. És tot un honor llegir-vos dia rere dia. M'encanta! Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Miren Gracias. Un besito, esta vez, de los más grandes.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Qué bien que te haya gustado. A mi me encantó hacerla. Un saludo gigante. :) Muak
Joel Artigas ha dit…
@Marina Gràcies. M'ha fet molta il·lusió rebre un comentari teu. Últimament vaig de cul, però no penso perdre-us pas la pista. Muak