Eduteka: materials i recursos educatius de qualitat

Avui comencem la setmana donant la benvinguda a Eduteka, un espai creat i gestionat per la Fundación Gabriel Piedrahita Uribe que ens ofereix un gran recull de continguts formatius i informatius, així com la importància d'implementar i utilitzar les TIC a l'aula com un recurs indispensable. Tal i com se'ns explica, (...)Tanto contenidos, como recursos en línea, incluyen servicios y funcionalidades de la Web 2.0 que buscan optimizar la interacción usuario/contenidos/recursos y hacer más amigable e intuitiva la navegación.(...).


Com podreu observar, els continguts els tenim categoritzats de la següent manera: Docentes de Área; Docentes de Informática; Directivos; Proyectos; Recursos; i REDuteka. En alguna de les seccions hi trobareu subcategories que us portaran a recursos més específics, així com artícles, projectes, recursos, activitats, entre d'altres. És un espai intuïtiu i molt ben estructurat, aspecte que ens facilitarà la seva accessibilitat.


Si el que esteu buscant són recursos, molt recomanable que feu una visita a la secció Recursos que ens proporciona Eduteka. Allà hi trobareu una classificació general de tots els continguts que se'ns ofereixen. N'hi ha qüasibé 1000! Els recursos venen acompanyats d'explicacions molt complertes que ens permetran conèixer el seu funcionament i/o utilització.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Els recursos d'Eduteka ja són per adults, no? O estan enfocats per nens?
Joel Artigas ha dit…
@Marina Jo diria que són per a qui vulguis, tot dependrà de com els enfoquem. N'hi ha que són exclusius per a professors/es, però la majoria són adaptables als continguts escolars. :) Gràcies pel comentari! Petons.
Blanca B ha dit…
Le echaremos un ojillo, porque si tú lo recomiendas... Un besote.
Ana Martínez ha dit…
Es un recurso fabuloso. Yo ello mano de él en muchas ocasiones. Un beso.
Magda ha dit…
Aquest espai no el coneixia noiet !!!!!
Així que com que tu ens el recomanes, de seguida que pugui i faré una ullada !!!!
A veure quins recursos hi trobo.
Petonets de dilluns trempat !!!!!!
Unknown ha dit…
Tens un premi al meu blog!
http://petitesemocions.blogspot.com.es/
Petonets,
Vanessa