Educació i les TIC s'entrevista a la ràdio!

Dijous passat, dia 23 de maig del 2013, Educació i les TIC va rebre una entrevista del programa @BetaPermanent de la Ràdio Sant Fost (emisora local i digital de Sant Fost de Campsentelles). Dani Amo i Enric Gil, creadors i locutors del programa, pregunten a Joel Artigas (autor d'Educació i les TIC) el per què del projecte, les sensacions i experiències de dur a terme el blog, l'opinió sobre l'aplicació de les NTIC a l'aula, l'experiència d'haver quedat guanyadors dels Premis Espiral Edublogs 2013, entre d'altres. No us en perdeu detall! 


Cliqueu damunt la imatge per accedir a l'entrevista (minut 15.50)

Perquè us en feu una idea, el programa Beta Permanent té l'objectiu de fer arribar la tecnologia d'una manera senzilla, fàcil i aclaridora. Tal i com ens descriu el blog Biblio's, Estarem d'acord que moltes vegades els conceptes tecnològics no són gaire entenedors i que el ritme al que evoluciona encara dificulta més la comprensió. Aquest programa divulgatiu vol trencar amb aquests mites i fer arribar a tothom les TIC. Tot això es resum molt bé en el seu eslògan: "aprendre cada dia en un món canviant". Els voleu seguir? Doncs, no us perdeu el seu Twitter, allà hi anireu trobant totes les seves actualitzacions.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Ja,ja si es lo que yo digo, Joel, te estás volviendo superfamoso!!!!! Dentro de poco te veo firmando autógrafos.
Bromas aparte, haces un fabuloso trabajo por eso es normal que se te reconozca. Un abrazo.
Fer de Mestres ha dit…
Joel,
coneixia la teva sensibilitat a partir dels teus texts, t'havia vist en la imatge del bloc i ara t'he escoltat, podria dir que ens coneixem!
Tens una veu plena il·lusió que espero no perdis mai.
Felicitats pels reconeixements públics a la teva feina.
Petonets de dissabte
Carme
Blanca B ha dit…
mecachis!!! me está constando un montón llegar a tu entrevista, pero llegaré ya lo creo que llegaré, jajaj. pues ya he llegado a oirte 1000visitantesdiarios!!!

Totalmente de acuerdo con lo que dices!!! besets y felicidades por tus logros.
Joel Artigas ha dit…
@Ana jejje! No hombre no... ¿Autógrafos, yo? Eso vosotr@s que tenéis unos espacios magnífico. Me encanta todo lo que hacéis. Saludos.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Sí, poc a poc, ens anem coneixent eh? Gràcies per les teves paraules. Me n'alegra veure que t'ha agradat. Ara ja només falta conèixe'ns en persona. Petonets enormes. :)
Joel Artigas ha dit…
@jaj. Sí, empezaba un poco más adelante la entrevista. Me alegro que la hayas escuchado. ¡Me encanta también que te haya gustado! Muchos besitos :)
Magda ha dit…
Noiet si al final et faràs famós jejjejejejejej !!!!
Ara en serio, felicitats per l'entrevista l'he trobat fantàstica i plena d'energia i il.lusió.
A poc a poc ens anem coneixent una miqueta més veritat????? i això m'encanta. Ha sigut una gran experiència mitjançant el bloc conèixer gent tant encantadora.
Petonets de diumenge !!!!