Educació i les TIC guanyador de la VII Edició dels Premis Edublogs

Fa una mica més d'1 hora han donat els resultats dels premis més esperats per Educació i les TIC. Sí, aquest any, el blog Educació i les TIC ha quedat GUANYADOR de la categoria Recursos Educatius de la VII Edició dels Premis Edublogs. Encara no sabem si tindré la baldufa, ja que som 4 els blogs que hem quedat nominats, aquí els teniu: La eduteca; La mirada especial; i PTYAL. Moltes felicitats! 


Aprofito aquesta entrada per felicitar a tots aquells blogs participants, a tots aquells blogs que també han quedat guanyadors (especialment a Racó de l'Infant, La clase de Miren, AulaTic Terra de Ferrol, AMPA Escola el Vinyet, La mirada especial), a totes aquelles persones membres del jurat que han treballat durament per escollir el veredicte final (una tasca molt complicada), a tots aquells que m'heu recolzat i donat suport al llarg d'aquesta espera...


Com bé he explicat en d'altres posts, aquest premi és de tots i per a tots aquells que feu que Educació i les TIC sigui possible. Sense les vostres visites, sense els vostres comentaris, sense les vostres publicacions..., aquest racó no existiria. La entrega de Premis serà el dissabte 8 de juny a l'Aula Magna de la Escuela Politécnica Superior de la Universidad CEU San Pablo.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Felicidades Joel¡¡¡¡ Eres un crack¡¡¡ Si es que no me extraña, porque te lo curras un montón y el blog es fantástico. Enhorabuena¡¡¡¡
Mil besiños¡¡¡
Aurora ha dit…
Enhorabuena!!! Te lo mereces!!! Nos vemos el 8 de junio ;)
Anònim ha dit…
ENHORABONA JOEL!!!!! ES UN PREMI MERESCUT!!!
Assumpta ( bloc 7ciències)
petit món ha dit…
Enhorabona Joel!!! Suposo que et deus sentir com en un núvol oi? Un premi sempre fa il.lusió però quan te'l guanyes per esforç, dedicació i companyerisme penso que encara ha de ser més gratificant. De ben segur que et donarà ànims per continuar amb la teva excel.lent tasca.
Moltíssimes felicitats !!!
Tonets
CARME ha dit…
Moltes felicitats!!!!!!!!! T'ho mereixes per la currada que fas cada dia! Una abraçada
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
FELICITAAAATS!!!! Estava segura que aquest any era el definitiu. Una baldufa a l'esforç, dedicació i companyerisme que despren el teu bloc. No canviis Joel, ets un sol. Un petonàs i a celebrar-ho.
Vanesa ha dit…
Moltes felicitats Joel!!!! M'alegre un munt. Ara a preparar les maletes per anar a Madrid a replegar la Baldufa!!!
Unknown ha dit…
Felicidades también por aquí!
Mireia Torrent ha dit…
Jo estic supercontenta per tu.
Espero q portis una baldufeta a Barcelona.
Petonets
Blanca B ha dit…
FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICIDADES, FELICIDADES, FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta ha dit…
Enhorabona, Joel!! Quina il.lusió, oi?
Espero que t'emportis la baldufeta. Te la mereixes, company!!
Un petonàs.
Miren ha dit…
Un premio muy merecido, realmente merecido. Me alegro mucho de poder compartir esta alegría contigo y me alegro más de saber uqe lo celebraremos en Madrid. Un beso
LA MIRADA ESPECIAL ha dit…
Enhorabuena compañero Joel,te agradezco tu mención en la entrada que has publicado. Qué alegría el poder compartir este premio con blogs tan impresionantes como el tuyo, del que aprendo cada día y del que soy seguidor. Si estar entre los 13 finalistas ya era un gran premio, estar entre los 4 mejores blogs de recursos educativos me parece un premio excesivo. Es impresionante el nivel y la calidad que existe en estos premios. Seguro que te llevas una peonza, yo me conformo con la de madera que has publicado en la entrada. Un abrazo y nos vemos en Madrid. ¡Aún no me lo creo!
Moltes felicitats! La feina ben feta s'ha de reconéixer!
Des d'una Mica de fato... Enhorabona!!!
Eva, de l'Ampa el Vinyet ha dit…
Moltes Felicitats Joel! Ens veiem a Madrid!!! Ens ha fet molta il.lusió que ens anomenessis al teu post, i que sàpiguis que si ens vam presentar va ser per tu. Varem coneixer els premis a traves del teu bloc i mira...
Olele, olalà
Ana Martínez ha dit…
Muchííííííííísimas felicidades, Joel! Te mereces la peonza. ESpero que podamos vernos en Madrid. Un abrazo.
Magda ha dit…
Moltes felicitats crack !!!
Això és una recompensa al teu esforç, dedicació i bona feina que fas en el teu bloc que és "Estupendo".
Un premi molt ben merescut!!!!

FELICITATS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I cap a Madrid a buscar la Baldufaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!

Petonets ben premiats !!!!!!!!!!!!!
Puri García ha dit…
Enhorabuenaaa, Noel!!!! Un merecido reconocimiento al esfuerzo y al trabajo bien hecho. Disfruta del premio.
Mª Jesús Camino ha dit…
Enhorabuena Joel!! Me alegro mucho, tu blog es un referente y un lujo para todos. Espero que te lleves laa peonza de oro jeje. Un abrazo.
mariajesús
profes de infantil ha dit…
Muchísimas felicidades! Ahora a disfrutar del premio. Un besazo.
INFANTILGRACIA ha dit…
Muchas felicidades desde Huelva.
Un beso de Gracia
Joel Artigas ha dit…
@Vero Muchísimas gracias Vero. Vosotr@s si que sois fantástic@s. Sin vosotr@s este espacio no sería lo que es. ¡Gracias y más gracias! Mil besitos. Muak :)
Joel Artigas ha dit…
@Aurora Muchas gracias Aurora. A ver si nos podemos ver en Madrid para celebrarlo. Muchos besos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Assumpta Gràcies pel comentari!! M'ha fet molta il·lusió veure't per aquí. Gràcies :)
Joel Artigas ha dit…
@Anna Sí, en un super núvol, encara no hi he baixat... I tant, això és una fantàstica recompensa per agafar més energies i seguir treballant! :) Moltes gràcies Anna.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies Carme. Llàstima que nos us pugui comentar massa als vostres blogs, pero ja us puc dir que n'estic aprenent moltíssim de vosaltres. Petonets molt grans! :)
Joel Artigas ha dit…
@Espe Gràcies Espe per dedicar-me aquestes paraules tan boniques. Ara a per la baldufa! Petonets i més petonets. :)
Joel Artigas ha dit…
@Vanesa Exacte, ara toca anar a Madrid per celebrar-ho. Encara haig de gestionar alguns "temes" per poder-ho fer... Aix! Gràcies i molts petons.
Joel Artigas ha dit…
@SaradelaVega Muchas gracias. Qué bien recibir tantas felicitaciones. Me encantan todas! Besos y más besos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Esperem, esperem! I jo feliç de veure que comparteixes aquesta felicitat. M'encanta la feina que fas i el recolzament i suport que m'has transmès al llarg d'aquest camí de nervis, alegries i emocions! :) Petons sincers.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Uauuuuu! Qué super mensaje me has dedicado. Me encanta!!!! Sólo me queda decírte: GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS,... Muchas, pero que muchas gracias!!!! :) Besitos emocionados.
Joel Artigas ha dit…
@Marta Molta, molta! Si t'he de ser sincer, no m'esperava pas ser guanyador... (encara no m'ho crec). Ara, suposo que toca celebrar-ho i rodar, rodar i rodar com una baldufa! :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Miren A ver si es verdad y nos vemos en Madrid, me encantaría. Felicidades a ti también por el premio, te lo tienes muy merecido. Me encnara tu blog! :) Besitos enormes.
Joel Artigas ha dit…
@LaMiradaespecial Muchas suerte en los premios el día 8. Estoy seguro que os llevaréis una super peonza (os lo merecéis). Sí, es impresionante el nivel y calidad de algunos de os blogs, en este punto es un honor haber estar eligido!! Mucha suerte y muchas gracias por el comentario. ¡Me ha encantado! Besos.
Joel Artigas ha dit…
@ncortiel Moltes gràcies per les vostres paraules. M'ajuden molt a seguir treballant! Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@AMPAelVinyet Uauu! No sabia que havia sigut gràcies a les meves publicacions. Encara em fareu saltar les llàgrimes! Molta sort i gràcies pel comentari. Teniu un blog magnífic. Us ho mereixeu haver arribat fins aquí! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Ana A ver si nos vemos en Madrid y lo celebramos. ¡GRACIAS! Muchas felicidades a ti también. Ya sabes que tu espacio para mi es uno de los referentes. Magnífico trabajo, no dejes de hacerlo... Besos y abrazos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda MOLTES GRÀCIES!! No saps la il·lusió que em fa llegir els vostres comentaris. No m'ho esperava pas...! Quina alegria. Ara toca esperar la baldufeta. Petons i abraçades.
Joel Artigas ha dit…
@Puri Gracias. Sí, ahora toca disfrutarlo y compartirlo con tod@s vosotr@s. Que ya sabéis que sin vosotr@s este espacio no sería el que es... ¡Besos!
Joel Artigas ha dit…
@MªJesusCamino ¡Muchas gracias! Sí, te soy sincero yo ya estoy contento con ser sólo ganador. No me lo imaginaba. Gracias de nuevo por el comentario. Un beso muy grande. :)
Joel Artigas ha dit…
@profesdeinfantil Muchas gracias. Así lo haremos. ¡Un beso muy grande!
Joel Artigas ha dit…
@Gracia Muchas gracias!! Valoro mucho vuestros comentarios. Un abrazo muy alegre. :)
O Lar dos Pitufos ha dit…
Enhorabuena Joel!! Tienes un gran blog y te lo mereces muchísimo!
Pitufibesos, profe Gabby!
Sonia ha dit…
Felicitats! Un premi molt merescut! Salutacions!
Carmela ha dit…
Espero que te lleves como decimos en Galicia "el trompo" de oro tienes un blog muy bueno, te lo mereces. Besos
Joel Artigas ha dit…
@OLardosPitufos Muchísimas gracias. Tú también. Me encanta. Un beso de los más grandes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Carmela jejje. Ya veremos ya... Me encantaría. Habrá que esperar hasta el 8 de Junio (ya falta poco). Un besito muy grande. ¡Gracias! :)