Educació i les TIC als Premis Blocs Catalunya 2013

Com cada any, els Premis Blogs Catalunya 2013 ja són aquí! Aquest any, però, la Gala de Lliurament dels Premis se celebrarà a la ciutat de Granollers coincidint amb la sisena jornada de la catosfera. Trina Milán, presidenta d'Stic.cat, ens explica: Enguany celebrem junts la trobada de l'Internet català que fins ara havia anat amb vides paral·leles: la catosfera i els premis blogs.


El període d'inscripció va començar aquest dilluns passat dia 13 de maig i estarà obert fins al dia 30 de juny de 2013 (ambdós dies inclosos). Com be se'ns explica, el certamen amb els mateixos tres grups de categories: blogs corporatius, blogs personals i blogs professionals. Feta aquesta categorització se'ns proposaran un bon recull d'opcions temàtiques per classificar el nostre blog: educació, literatura, esports, TIC, turisme i viatges, entre molts altres. Estigueu atents, ja que el 27 de setembre sabrem els guanyadors d'aquesta edició! 


El blog Educació i les TIC també s'hi ha inscrit, esperem tenir sort que les anteriors edicions. Si el que voleu és inscriure-us, només heu d'accedir en aquest enllaç i omplir les dades de registre que us demanen (per accedir a les opcions de registre caldrà que cliqueu damunt del botó Registre que trobareu a la barra lateral dreta). A continuació i per anar fent boca, teniu el vídeo de presentació que ens ofereix el programa de Televisió Infovallès:


Molta sort a tots/es!

Comentaris

Bertha ha dit…
Ánimo Joel: veras que tú blog no pasa desapercibido al contrario es un blog de recursos estupendo.

Te deseo muchísima suerte!!!.Y, aunque me repita muchísimas gracias por compartir tus entradas con todos nosotros.

Un abrazo y mucha surte!
Ana Martínez ha dit…
Te deseo muchísima suerte, Joel. ESte es tu año. Un beso.
Blanca B ha dit…
de acuerdo, este es tu año, venga, venga, venga, que lo consigues seguro. un besazo.
Magda ha dit…
Joel tu no pares ehhhhhhhh noiet !!!!!!!
Segur que "educació i les TIC" queda en molt bon lloc perquè és un bloc fantàstic i un gran referent dins el món de l'educació !!!!!
MOLTA SORT I ENDAVANT !!!!!!
Petonets !!!!!!
petit món ha dit…
Molt bé Joel!!! Fas bé de persistir i no donar-te per vençut, segur, segur que enguany no et farà falta la sort si valoren de veritat tant la teva feina com el que significa Educació i les TIC en el món de l'educació.
Tonets
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Sí, este año estoy muy animado. A ver qué pasará este año. ¡Muchos besos y abrazos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Eh...y el tuyo también eh? ¡Gracias por enviarme suerte! Un abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Venga, no os paséis que al final me pondré a llorar de emoción, eh? jaja! Un beso muy grande. Gracias por dedicarme cada día un comentario.
Joel Artigas ha dit…
@Magda No! jiji. Sóc una mica cul inquiet, sobretot, quan es tracta de les NTIC. Què passarà?! Haurem d'esperar... :) Petonets alegres.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Jo també valoro molt els vostres comentaris i les vostres aportacions. M'agrada moltíssim llegir-vos! Un petonet ben gran. Ja us mantindré informats, ok? :)