Tutellus: cursos online de les millors universitats del món

Si l'altre dia destacavem la creixent evolució dels MOOC (Massive Online Open Course), avui us presento Tutellus, una clara evidència de la significativa repercussió que esdevenen els espais que ofereixen cursos online. "Aprende o enseña sobre lo que quieras, de forma útil, sencilla, social y divertida" és l'eslògan de Tutellus, un espai per aprendre a partir de cursos de les millors universitats del món i/o aventurar-nos en el món de l'ensenyament digital (la figura del Teacher ens permetrà fer cursos i poder guanyar diners). 


De la mateixa que d'altres llocs web dedicats a la cerca de cursos online, se'ns proporciona una gran quantitat de cursos, així doncs i per tal de millorar la seva accessibilitat se'ns ofereix la possibilitat de fer cerques filtrades en: categories (arts creatives; arts culinàries; ciències socials; ciències tècniques; etc.), universitats (UAB; udima; IAE Business School; Universidad del País Vasco; Universidad de Vigo; entre moltes altres més) i destacats (aparèixen aquells cursos que més hem visitat i que per tant són més rellevants per a nosaltres). 


Un cop hagueu decidit quin és el curs que més us interessa si hi feu un clic a sobre podreu accedir a una breu descripció dels continguts, informació del lloc on s'impartirà el curs, comentaris al respecte, a més d'una presentació del professor (referències, accés a les xarxes socials, fotografia,...). Què, us hi apunteu?

Comentaris