IXL Maths: treballant les matemàtiques

Després d'uns dies d'il·lusió i alegria pels resultat dels Premis Edublogs cal tornar a la feina, així doncs avui us presento IXL Maths, un espai fantàstic on hi podem trobar una gran quantitat de jocs interactius i exercicis per a infants. Els continguts que se'ns ofereixen abarquen un gran ventall educatiu, ja que se'ns presenten activitats didàctiques des de l'educació infantil fins a secundària. 


Com podreu observar IXL Maths està en anglès, no obstant pot ser un recurs fantàstic per practicar la llengua estrangera, oi? Les activitats que se'ns presenten estan categoritzades per nivells educatius (des de Preschool fins a Grade 10). Abans d'utilizar-lo és necessari que en remeneu els continguts i "habilitats" (skills) que es treballen, ja que d'aquesta manera farem una bona adequació i aproximació d'allò que volem treballar amb el nostre grup-classe.


Si sou aficionats a les matemàtiques no us podeu pas perdre aquesta iniciativa. Estic segur que us serà ben útil. Sense cap mena de dubte, una manera divertida i entretinguda d'aprendre. Què us sembla?

Comentaris

Blanca B ha dit…
esta página amiga y usada con asiduidad nos ha dado grandes alegrías, gracias, Joel, por recordarla. Un besote.
Magda ha dit…
Joel una pagina la mar d'interessant !!!!
Segur que en podem treure molt de profit !!!
La vaig a remenar una miqueta més a veure que més hi trobo !!!!!!
Sense cap mena de dubte una molt bona recomenació !!!!!
Petonets crakc !!!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, pues no me sorprende... es genial! De nada, por eso estamos. Me alegra leerte, como siempre! Muak matemático
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ja veuràs que t'agradarà molt, a més podem practicar l'anglès. Gràcies com sempre per deixar el teu comentari, els valoro moltíssim. Petons i abraçades!