30.000 m'agrada al Facebook d'Educació i les TIC

Ja falta ben poc, però em sembla que ja ho puc ben celebrar. Al Facebook d'Educació i les TIC ja hem arribat als 30.000 m'agrada. De nou, moltes gràcies pel vostre recolzament i per tots els vostres comentaris i aportacions que envieu dia a dia. Com bé sabreu, aquest espai no seria el què és sense vosaltres, així doncs part d'aquest "premi" és per a vosaltres. Ja us puc ben assegurar que no m'hauria pas imaginat mai arribar a aquest número. Ara suposo que toca no deixar de treballar per seguir creixent i aprenent. 

Il·lustració del nen de Carme del blog La meva maleta
Il·lustració del "Pinotxo" d'Anabela Dias

Comentaris

Blanca B ha dit…
Muchísimos abrazos, 30.000, muchísimas felicidades, 30.000, y muchísimas buenas experiencias 30.000. Un sólo deseo, que sigas creciendo en todos los sentidos, tú y tu excelente trabajo.
Magda ha dit…
Uauuuuuuuuu noiet tu segueixes creixent i creixent i això és fantàstic !!!!!!!
Moltíssimes felicitats, t'ho mereixen i aquestes visites és el reconeixement a la bona feina que fas, per tant "estupendu ".
30.000 petonets i abraçades i molt bon cap de setmana !!!!!
Ana Martínez ha dit…
Sigue creciendo así, Joel, haces un trabajo estupendo. Un beso.
Miren ha dit…
Muchas felicidades Jole, es el reflejo de mucho, mucho trabajo. Un beso
Fer de Mestres ha dit…
Quines xifres!!!
Aquestes quantitats enormes són el fruit de la constància i el saber fer. Felicitats!!!
Ara a per 30.000 més!
Besets
Carme
elisabetsalie ha dit…
Moltes felicitats! Has tingut una iniciativa espectacular i tens el ressó que et mereixes. M'encanta el bloc, el fòrum i la feinada que fas. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca 30.000 gracias!!! Gracias, igualmente. Me encanta haberos conocido y aprender de vosotr@s! Un placer. MUak
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies, gràcies i més gràcies! Tal i com li dic a la Blanca, per a mi un plaer poder compartir la meva feina amb vosaltres i, sobretot, haver-vos conegut! 30.000 petons i abraçades!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Lo haré!!! Muchas gracias por tus comentarios y por tus aportaciones. Estoy aprendiendo mucho con tod@s vosotr@s! Besets
Joel Artigas ha dit…
@Miren Gracias y más gracias Miren. En parte, es vuestro premio eh? Muakkk!
Joel Artigas ha dit…
@Carme Així ho faré. Ara, a per 30.000 més! Seguiré treballant i oferint-vos recursos i material útil per a millorar l'educació d'avui. Muaaaa
Joel Artigas ha dit…
@elisabetsalie Moltíssimes gràcies. No saps com valoro els vostres comentaris i aportacions. Són molt importants per seguir treballant...! Salutacions ben grans!