Typeform: formularis i enquestes atractives

Per donar la benvinguda a aquest diumenge esplèndid, avui us presento Typeform, un eina fantàstica per crear formularis i enquestes atractives pels nostres alumnes. Aquest recurs també ens permetrà a avaluar i fer anàlisis de les qüestions plantejades. Tal i com ens defineixen els seus autors: Typeform te ofrece una nueva manera de hacer preguntas online; Unifica diseño, rich media y nuevas tecnologías para mejorar la experiencia de rellenar formularios online; Es el primer formulario que se adapta a la usabilidad de cualquier dispositivo (Smartphone, Tablet, Ordinador). 

 

A primera vista a creació dels formularis és ben senzilla, ja que tots els continguts que se'ns proposen són molt accessibles i estan molt ben estrucurats. Una recomanació: abans de crear els qüestionaris val la pena que us feu un esbós, això us ajudarà a decidir quins són els elements més importants que voleu que apareixin. Tal i com se'ns expressa a la pàgina web principal: "Typeform ens permetrà construir, dissenyar, configurar, distribuir i analitzar, sense necessitat de saber el llenguatge de programació". Perquè us en feu una idea, aquí teniu un vídeo tutorial que ens mostrarà el què podem arribar a fer: 


Si decidiu utilitzar aquest espai ja ens explicareu la vostra experiència. Estic segur que als vostres infants els agradarà experimentar i gaudir d'aquest tipus d'iniciatives. A provar-ho!

Comentaris

Olga ha dit…
Hola Joel! Com sempre un post del tot interessant. Ara mateix tafanejo els enllaços que proposes.
Ah! Et deixo un premi a Petits Grans Artistes. Igual ja el tens però m'ha semblat molt interessant ja que ve amb entrevista inclosa!
Un petonet i fins aviat.
Tamara ha dit…
Dentro de las instrucciones del premio que nos ha concedido Blanca ponía que viniera a visitar a los blogs que han sido nominados conmigo, así que, aquí estoy conociendo un nuevo blog fantástico. Muy buenas respuestas. Un besazo.
esperanza moreno ha dit…
Enhorabuena por el blog. En el mío he dejado un regalito. http://espemoreno.blogspot.com.es/
Ana Martínez ha dit…
Parece un recurso interesante. Lo probaremos. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Olga Uau! Moltes gràcies, ara mateix passaré a recolir-lo. Petonets enormes. :) Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Tamara Pues qué bien que a partir del blog de Blanca, me hayas descubierto. No sabes cuanto me alegra! Besitos :)
Joel Artigas ha dit…
@Esperanza Muchísimas gracias, ahora mismo pasaré a buscar el regalito. Muak! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Ya nos dirás qué te ha parecido. Un abrazo muy grande! :)