Padlet: creant pissarres col·laboratives online

Després d'un dia de descans, avui us presento Padlet, una eina fantàstica per crear les nostres pissarres virtuals individuals i/o col·laboratives. Si bé heu utilitzat d'altres llocs web similar, ja veureu que el seu funcionament és ben fàcil i intuïtiu. Per començar hi trobareu un tauler en blanc en el què hi podreu afegir imatges, vídeos, enllaços,..., també hi podreu escriure els vostres texts, títols per descriure tot allò que aneu "penjant". 


En aquest cas no ens cal cap mena de registre per començar a crear les nostres pissarres digitals (cliqueu damunt del botó groc Build a wall per iniciar un taulell), tanmateix si ho fem disposarem de molts més recursos i eines que ens ajudaran a enriquir les nostres presentacions digitals. A continuació, i perquè us en feu una idea, si cliqueu damunt de la imatge podreu observar diferents projectes creats amb aquest espai. 


En l'àmbit educatiu de què ens pot servir? Doncs, per crear entorns educatius didàctics on els nens i nenes puguin realitzar les seves activitats. També podríem fer servir aquest espai per fer brainstorming per grups i així consolidar les nostres idees per crear un nou projecte, entre molts altres. Sense cap mena de dubte, val la pena conèixer aquests espais i proposar activitats perquè els nens els facin servir. Què, us ha agradat?

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Me parece muy buen recurso, Joel. Sin duda le encontraremos utilidad. Un beso.
Blanca B ha dit…
es una opción muy interesante, me voy a ver que hago con ella. Un besito y gracias.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada Ana! Para mi un placer compartir los recursos que voy encontrando por la red. Salutaciones! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Seguro que te gustará. Muchos besitos de domingo! :)