Mestresclass: una plataforma per a la comunitat educativa

Del suplement Aracriatures del Diari Ara he descobert Mestresclass, un projecte iniciat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'ARA que té com a objectiu oferir una plataforma per promoure la creació de contingut audiovisual educatiu en català. Com bé ens expliquen els seus autors, Mestresclass no deixa de ser una plataforma audiovisual en constant evolució, ja que està oberta a tota la comunitat educativa.


Què hi podem trobar? En primer lloc cal saber que els continguts els tenim categoritzats al menú superior, així doncs hi podem trobar les següents seccions: 
  • Bones pràctiques: hi podem trobar vídeos d'experiències docents significatives i interessants de conèixer. 
  • Aula al núvol: en aquest apartat hi podem trobar un bon recull de tutorials de professors que ens expliquen lliçons concretes, així doncs, i suposo que provisionalment els tenim classificats en alfabetització digitial, art, economia, física, matemàtiques i tutorials. 
  • Professorat: un espai per conèixer el treball dels professors. En aquest hi podrem deixar els nostres comentaris.
Si en voleu saber més no us perdeu el vídeo de presentació, en aquest Carles Capdevila, director del diari ara, ens explica el naixement de la plataforma, així com les intencions bàsiques del projecte. També hi apareixeran Teresa Fèrriz, directora del projecte LletrA; Inés Cornelles i Marta Masdeu de l'Ara TV. 


Què us sembla? Trobo que és una bona iniciativa que cal tenir en compte. Ens hi sumem? (...) la col·laboració i la cocreació fan que iniciatives con aquesta siguin tot un èxit.

Comentaris

A´Punto ha dit…
Joel, una página genial. Que pases una feliz semana, muaks¡
Joel Artigas ha dit…
@Vero Muchas gracias Vero, me alegro que te haya gustado, a mi también me ha parecido genial la iniciativa. Igualmente, que tengas una semana fantástica! :)
Ana Martínez ha dit…
Le echaremos un vistazo, Joel. Gracias. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias a ti por el comentario. Estoy seguro que os gustará! :) Besos