Gènius: passejant per la Biblioteca Virtual

Estrenant el meu primer dia de vacances us presento Gènius, una iniciativa de la Diputació de Barcelona on hi trobarem tota mena de recursos, jocs i materials per fer amb els més nens i nenes. Perquè us en feu una idea, aquí en teniu la presentació de Gènius explicada per nens/es: Quan és de nit i no hi ningú, el Gènius surt de la fotocopiadora i entra a la Biblioteca Virtual. Té un USB a la punta del dit per connectar-se a la Biblioteca Virtual. I al pit té un escàner. A la fotocopiadora també hi viu el PlayMe que és la mascota del Gènius. Té la cua com un cable i li agrada molt jugar. Si un dia la biblioteca està tancada o no hi has pogut anar, des de l'ordinador de casa teva pots mirar tot el que hi tenen. Ho busques i fas clic.


Els continguts que se'ns proposen els tenim classificats en les següents seccions: Set ciències; En acció; Llibres; Còmics; Música i cinema; i Club Bib. A cada un d'ells hi trobarem un munt de publicacions i/o material per als més petits. Ah, pels que sou aficionats als jocs no us perdeu la secció En acció.


A més d'això Gènius també ens proporciona material per als pares i mares i/o també per a les escoles, en aquest últim cas l'espai està pensat per donar suport als mestres i professionals de l'àmbit de l'educació. Així doncs, hi trobarem tota mena de recursos especialitzats en ensenyament, foment de la lectura, biblioteca escolar i formació.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Un estupendísimo recurso, Joel. Disfruta de las vacaciones. Un beso.
Vanesa ha dit…
Quina meravella, vaig a pegar-li una ullada.

Una abraçada,

Vanesa
Blanca B ha dit…
Eso hace falta que las instituciones se involucren en la cultura. Le echaré un ojo a ver qué veo. muaks.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias Ana. Hacia tanto tiempo que no respondía vuestros comentarios que ya hace dos semanas que volvímos de vacaciones. Muchas gracias!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vanesa Gràcies pel comentari. Celebro que t'hagi agradat. Moltes abraçades! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Como siempre, seguro que te gustará, ya lo verás... Besitos electrónicos!