Docentes TIC: recursos, eines 2.0 i molt més!

Bon dia! Abans de tot m'agradaria disculpar-me, aquests dos últims dies he anat molt atrafegat i m'ha sigut del tot impossible tenir al dia el bloc. Bé, anem per feina, avui us presento Docentes TIC, un espai d'Andrés de la Fuente que ens recopil·la un bon grapat de recursos i eines 2.0 útils per a tots aquells que ens dediquem al sector educatiu. Si us fascinen les TIC aplicades a l'aula no us en perdeu cap detall!


Com bé ens presenten moltes plataformes que ens trobem a la xarxa, els continguts els tenim categoritzats al menú superior, així doncs, i com podreu comprovar, se'ns ofereix un ampli ventall de recursos i eines classificades en àrees i temàtiques, així com: llengua, matemàtiques, anglès, música, jocs, infantil,... Si us hi poseu a sobre ja veureu que en alguna d'aquestes seccions ens apareixeran els continguts en forma de desplegable (una bona idea per escollir l'opció que més ens interessa).


Però no només això, ja que Docentes TIC també ens peremetrà accedir a descàrregues i recursos TIC que ens poden ser útils a nivell personal i professional. En aquest aspecte hi podrem trobar: articles interessants per aprendre a fer funcionar les PDI; espais web educatius que també ens proporcionen materials i recursos educatius; manuals, guies i tutorials; entre molts altres.


D'altra banda, aprofito aquesta publicació per fer una petita crítica constructiva a l'autor d'aquest lloc web. Des del meu punt de vista, trobo que seria interessant fer una millora en la distribució dels continguts educatius que se'ns ofereixen per facilitar l'accés a tots/es aquells usuaris interessats. Com? Jo proposaria una classificació per àrees curriculars i una d'altra per a nivells educatius, d'aquesta manera ens seria més fàcil trobar allò que ens interessa. Què us sembla?

Comentaris

Arancha Galán ha dit…
MIRA EN MI BLOG TIENES UN REGALITO lacuenteria:fabricadecuentos.blogspot.com
Ana Martínez ha dit…
Seguro que encuentro interesantes herramientas para probar. Gracias Joel por compartir el enlace. Un beso.
Hola Joel! ja sé que fa dies et va arribar un premi! pero si passes pel meu bloc veuràs que per mi és un plaer compartir-lo també amb el teu bloc.
Una forta abraçada! I gràcies pels teus comentaris!!
petit món ha dit…
Hola Joel!
ës genial aquesta entrada, però hauré d'esperar uns dies per poder remenar i remenar, ara m'és impossible fer-ho però ja m'ho he guardat, gràcies.
Et convido a passar pel meu bloc a recollir una sorpreseta, spero que t'agradi.
Una abraçada
Anna
Joel Artigas ha dit…
@Arancha Uoo! Ahora mismo pasaré a recogerlo. Gracias por pensar conmigo. Un abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada. Estoy seguro que os será muy útil. Hay un "montón" de recursos interesantes! Un beso :)
Joel Artigas ha dit…
@M.Àngels I tant! Què be, ara mateix passaré pel teu blog a buscar-lo. Gràcies i una abraçada ben gran! :)
Joel Artigas ha dit…
@Anna Ostres moltes gràcies! Últimament he rebut un munt de premis, gràcies i més gràcies!!!! :) Pren-te el temps que vulguis, ja veuràs que val la pena...! Petons.